23948sdkhjf

Byggecenterkæde indtager Roskilde

De er der nærmest alle sammen – grossisterne og byggecenterkæderne - i domkirkebyen Roskilde. Og nu er der også snart et XL-BYG Knud Larsen byggecenter.

Tirsdag lige over middag blev det første spadestik taget til det nye byggecenter på Gammel Marbjergvej. Spaden blev håndteret i fællesskab af XL-BYG afdelingsdirektør Jakob Libonati og Roskilde Kommunes borgmester Joy Mogensen i overværelse af op imod 100 inviterede gæster fra kundekredsen og andre samarbejdspartnere.

Både Joy Mogensen, Jakob Libonati og adm. direktør Thorbjørn Sejer fra XL-Byg a.m.b.a. var på talerstolen for at markere igangsættelsen af byggeriet, som opføres på en 15.000 kvm. stor grund helt ud til motorvejen mellem afkørslerne Roskilde Ø og Trekroner i østlig retning.

Afdelingsdirektør Jakob Libonati konstaterede, at Roskilde er den tredje mest attraktive by at etablere sig i.
- Derfor er XL-BYG Knud Larsen selvfølgelig på pletten, understregede Jakob Libonati, der er i fuld gang med at rekruttere personale til det nye byggecenter.
- Vi starter op med omkring 12 mand. Og jeg har flere af dem på plads, siger Jakob Libonati

Der er endnu ikke fastsat en officiel åbningsdag. Men byggeriet starter nu med Byggefirmaet Vesti Olsen A/S som hovedentreprenør i tæt samarbejder med Ingeniørfirmaet J&P.

Byggeriet omfatter ca. 3.500 kvm halbyggeri til oplagring af byggematerialer, samt ca. 1.000 kvm. trælastbutik og administration.

Der bliver tale om et XL-BYG Knud Larsen Professionel byggecenter med et varesortiment som primært er tilpasset de professionelle håndværkere. Men også private er naturligvis velkomne, lyder det fra byggecenterkæden, som med den nye butik i Roskilde har i alt 108 butikker rundt om i landet.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062