23948sdkhjf

2x25 års jubilæum i byggecenterkæde

Kontorassistent Bettina Rask Bak kan fejre 25-års jubilæum i Bygma Aars i morgen den 1. juni.
Det samme kan salgschef Søren Pedersen hos Bygma Viby Sjælland.

Bettina Rask Bak har været lidt rundt i Bygma-koncernen og har prøvet kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver. Og selvom basen det meste af tiden har været Bygma Aars, har det været både spændende og afvekslende også at prøve at arbejde i andre Bygma-forretninger.

- Jeg kom oprindelig til Bygma Aars i et barselsvikariat” fortæller hun.
- Det blev heldigvis forlænget, og de første år arbejdede jeg på kontoret her i Aars. Da vi jo er en del af en stor koncern, var det naturligt at jeg på et tidspunkt blev udlånt til vikariater i først Støvring, hvor jeg senere blev ansat og var i 4-5 år, og derefter Randers, da man stod og manglede folk på kontoret der. Jeg blev udfordret på den gode måde, og lærte en masse nyt. Faktisk arbejdede jeg også i en periode i både Aars og i Aalborg, hvor jeg var skiftevis i de to forretninger.
Det kunne man godt blive lidt rundtosset af, så jeg var glad da der var bud efter mig i debitorbogholderiet i Bygma Risskov. Her var jeg i flere år. Og selvom de 100 kilometers afstand betød flere timer på landevejen, var det en rigtig dejlig tid med gode kolleger og spændende opgaver, fortæller Bettina Rask Bak.

I 2012 vendte Bettina Rask Bak permanent tilbage til Bygma Aars.
- Det var dejligt at komme ”hjem”, og her er sket mange positive forandringer. Blandt andet er lokalerne blevet moderniseret, så vi alle sidder samlet og er i mere direkte kontakt med kunderne. Og så har vi et fantastisk sammenhold i forretningen.


Salgschef Søren Pedersen fra Bygma Viby Sjælland bor i Vor Frue og er udlært i en trælasthandel i Roskilde.
Han kom oprindelig til Bygma Viby Sjælland som forvalter.
- Jeg kom hertil nogle år før forretningen blev købt af Bygma. Jeg havde et stort ønske om at blive sælger, og selvom forvalterjobbet også var interessant, føler jeg at jeg for alvor kom på rette hylde, da jeg kom over i salgsafdelingen. Det var dog en noget anderledes forretning end vi har i dag; vi solgte bl.a. diesel, koks og foder og vi havde eget snedkeri, fortæller han.

- I 1996 blev vi en del af Bygma-koncernen, og det satte for alvor gang i udviklingen. Butikken blev udvidet til dobbelt størrelse, vareudbuddet blev professionaliseret, og vi fik flere håndværkskunder. I dag fokuserer vi primært på det professionelle segment; vi har udvidet bemandingen i hverdagen, så vi er der når håndværkerne er der, og holder lukket om søndagen. Men de private kunder er selvfølgelig lige så velkomne, understreger han.

For 4 år siden fik Søren Pedersen udvidet sit ansvarsområde og blev udnævnt til salgschef.
- Jeg har en hverdag hvor jeg fortsat bliver positivt udfordret og er super glad for jobbet.

Søren husker også med glæde tilbage på det sammenhold og de gode kolleger han har haft gennem hele sin nu 25-årige ansættelse i Bygma Viby Sjælland.
- Jeg har flere kolleger der har været her gennem 25-45 år, og fælles for os, tror jeg godt at jeg kan sige at vi er blevet i Bygma på grund af den fleksibilitet, tillid og de udviklingsmuligheder, der er i jobbet, siger han.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079