23948sdkhjf

Han regner på 600-700 tilbud om året

Kasper Thomsen har fået selvstændighedskulturen ind med modermælken

Kasper Thomsen, som efter et generationsskifte nu er eneejer af P.P. brolægning a-s i Roskilde, kom i ind virksomheden i 2008 og købte i 2009 den daværende medejer og medstifter Palle Caspersens ejerandel

Kasper Thomsen, som blev født omtrent samtidig med, at hans far Peter Thomsen og Palle Caspersen i 1979 startede firmaet med lidt håndværktøj og en trillebør på en ladvogn, fylder 40 år - og er dermed på nær et par dage nøjagtig lige så gammel, som den virksomhed han nu sidder i spidsen for.

- Jeg er jo kommet i virksomheden siden jeg var barn og har sådan set fået min fars og mors livsværk ind med modermælken. Jeg kender om nogen til den eksplosive cocktail af travlhed og familieliv. Og jeg har fået det voldsomme drive, som mine forældre har bygget virksomheden op på, ind under huden, siger Kasper Thomsen og tilføjer, at selvstændighedskulturen også indebærer, at man gør sit arbejde til en meget stor del af sit liv. Og at det er nødvendigt at have accept fra sit bagland. Og det har han. Hustruen og børnene har forståelse for prioriteringerne, så der bliver plads til både virksomheden og familielivet.

P.P. Gruppen

P.P. gruppen er en fællesbetegnelse for de tre virksomheder i gruppen:
- P.P. brolægning a-s
- P.P. landskab a/s
- P.P. byg a/s
Kombinationen af kompetencer inden for både byggeri, landskab og brolægning gør, at gruppen kan løse flere dele af et projekt

Dialog med kunderne
Kasper Thomsen er uddannet bygningskonstruktør og det betyder, at han systematisk kan håndtere mange forskellige faglige og kontraktlige aspekter.

- Jeg regner selv alle tilbud i virksomheden. Det bliver til 600-700 om året, så det giver jo noget erfaring og skaber overblik, smiler Kasper Thomsen.

Han sidder som produktionschef i spidsen for et stærkt projektlederhold som varetager den daglige opgaveløsning.

- Vi gør meget ud af at være i dialog med vores kunder og lytte til dem. Ansvars- og opgavefordelingen skal være i orden både internt og når bygherre, rådgivere eller underentreprenører har brug for at kontakte os. Det optimerer vores muligheder for at levere et godt stykke arbejde, understreger Kasper Thomsen.

Det at lytte er også en del af han lederstil over for medarbejderne.

- Det er jo gode, engagerede medarbejdere, kvalitetsarbejde og godt købmandskab som også fremover skal være virksomhedens fundament, fremhæver Kasper Thomsen og tilføjer, at gode gamle dyder som tillid og respekt stadig er på dagsordenen hos P.P. brolægning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078