23948sdkhjf

Far og datter: Snedkerforretningen er det vigtigste

Ærø Møbler har gennem generationer været et familieforetagende, og det er fortsat far og datter, der deler firmaet.

De opdeler arbejdet imellem dem, så Ole Sækmose tager sig af det, han altid har gjort, og Rikke Sækmode ordner de computer-relaterede og nyere ting.

Det skriver Fyns Amts Avis i en serie om familiedrevne virksomheder.

Et langsomt farvel
Far og datter siger, at de er gode til ikke at gå sure fra hinanden, selvom de ikke altid er enige om, hvordan tingene skal gøres.

De forbereder så småt generationsskiftet, da Ole er oppe i alderen, men han er endnu ikke klar til at forlade virksomheden og siger, at det nok vil ske over en fem-årig periode.

- Vi er jo et stort firma med 20 ansatte. Det er stort for Ærø og egentlig også i fynsk sammenhæng. Jeg er jo kendt af alle vores kunder, og det er mig, de spørger efter, når de ringer til os, siger han til Fyns Amts Avis.

Udlejning, tøjbutik og bedemandsforretning
Der er mange ting, der skal falde på plads først, blandt andet fordi de både har snedkerforretning, bedemandsforretning, tøjbutik og udlejningsejendomme.

De er dog enige om, at snedkerforretningen er den vigtigste, da snakken falder på, hvad der skal ”trimmes fra”.

De fremhæver medarbejderne i Ærø Møbler som så essentielle, at uden dem var der ikke noget familiefirma. Ole Sækmose forklarer til avisen, at de har dygtige ansatte over hele linjen, hvor alle er de dygtigste på de pladser, de har.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093