23948sdkhjf

De vil skabe vækst i din virksomhed, mester!

Nyt samarbejde skal lette håndværkerens dagligdag og øger troværdigheden
To online forretninger i byggebranchen - Minuba og Håndværker.dk - har indgået et tæt samarbejde for at støtte og lette arbejdet for håndværkerne i dagligdagen.
- Vi lever i en tid, hvor håndværkerne har travlt og dermed har mindre tid til at passe det daglige arbejde ude på byggepladsen, og det er her, den nye konstellation får stor betydning, lyder det fra de to nye samarbejdspartnere.

- Det er et afgørende skridt for Håndværker.dk, at vi nu indgår i et tæt samarbejde med Minuba, som leverer online sags- og ordrestyring til håndværkerne i Danmark. Håndværker.dk hjælper og støtter håndværkerne med at blive kendt i lokalområdet bl.a. gennem anbefalinger fra lokale tilfredse husejere samt med at skaffe håndværkerne mere af det rigtige arbejde, forklarer Thorsten Olsen, marketing- og kommerciel direktør hos Håndværker.dk

Han fremhæver, at samarbejdet betyder, at den enkelte håndværker vil opleve større vækst, og samtidig få det digitale værktøj der skal til, for at håndtere opgaverne på en mere effektiv måde.

Flere opgaver i ordrebogen
- Minuba hjælper håndværkere med at komme ”fra virksomhed til forretning”, og derfor er vi glade for at fortælle nuværende og fremtidige kunder om vores samarbejde med Håndværker.dk, der vil hjælpe håndværkere med at få flere opgaver i ordrebogen – som hurtigt kan faktureres gennem Minuba, siger direktør Casper Hassø Nielsen, Minuba Aps

- Men de gode tider bliver ikke ved. Derfor er det vigtigt at Håndværker.dk kommer ind i billedet, og kan agere som et koblingspunkt mellem håndværkerne og forbrugerne.
Mange forbrugere oplever nemlig, at det er svært at finde den rigtige håndværker, fordi utrygheden med at finde den rette håndværker, ofte overskygger drømmen om det perfekte byggeprojekt. Det problem har man løst hos Håndværker.dk, ved at dagligt hjælpe brugerne med at finde den helt rigtige håndværker ud fra gode anbefalinger fra andre tilfredse brugere - de kalder det for “Det perfekte match”.
For håndværkervirksomhederne betyder det rent konkret, at samarbejdet mellem Minuba og Håndværker.dk giver dem adgang på tværs af de to digitale platforme, så de kan vækste deres forretning, fastslår Casper Hassø Nielsen,

Håndværker.dks tjeneste besøges årligt af over 2 mio. unikke danskere, som herigennem hurtigt finder den helt rigtige håndværker blandt de over 30.000 håndværkere, som allerede findes i databasen.

Minubas sags- og ordrestyringssystem giver håndværksmesteren det nødvendige ledelsesmæssige overblik over driften af virksomheden, herunder blandt andet hvad der kan faktureres, og hvordan arbejdstiden bruges. Mester får dermed mulighed for med det samme at se, hvilke opgaver han tjener penge på, så han ved, hvordan han bedst optimerer sin forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094