23948sdkhjf

Folkemøde: Fadbamser og dialog i øjenhøjde

På Folkemødet på Bornholm i disse dage foregå dialogen i øjenhøjde. Og alle kan komme til orde. Demokratiet er jo netop for alle, der ønsker at være med.

Også byggeriet er repræsenteret – både af organisationer og virksomheder

SE LISTEN: Byggefolk på Folkemødet

Og man skal ikke rynke på næsen af, at det hele skylles ned med fadbamser og kold rosé. For hygge og et glimt i øjet er også en vigtig del af dialogen, når mennesker mødes ude i den virkelige verden.

På Folkemødet handle det ikke mindst om synlighed. Ved at være synlig har man også mulighed for at blive hørt og være med til at sætte dagsordenen. Dernæst handler det om debat og dialog om meninger og holdninger. Ved at åbne ørene for omverdenen får man nemlig også fingeren på pulsen.

Det uformelle møde mellem erhvervslivet, interesseorganisationer, borgere og politikere er samtidig et vigtigt alternativ til traditionelle kommunikationsplatforme, hvor virkeligheden vinkles med det filter, som blandt andet journalister og redaktører vælger at bruge.

I en digital tidsalder er der også brug for at mødes ansigt-til-ansigt. Mødet mellem mennesker er ofte en genvej til både forståelse og indsigt. Og det er da også værd at tage med.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095