23948sdkhjf

SPECIALAVIS: Vand- og afløb kan også være sexet

Rørcenterdagene er vand- og afløbsbranchens svar på Folkemødet på Bornholm
Begrebet klimatosse har sneget sig ind i det danske sprog. Med en lidt nedladende og negativ klang. Det er ærgerligt for det handler jo i virkeligheden ikke om tosser, men om mennesker, som gerne vil gøre en indsats i forhold til de globale klimaændringer.

Det kan godt være, at mange ikke lige synes, at vand- og afløbsteknik er det mest sexede i verden. Men det er det for de mange fagfolk inden for vand- og afløbsteknik, som den 19. og 20. juni lægger vejen forbi Rørcenterdagene på Teknologisk Institut i Taastrup. De er ”tossede” med vand- og afløbsteknik.

Og de er så ”tossede”, at de faktisk lever af at være med til at dæmme op for klimaændringerne.
Alt andet lige, så kan hele samfundet været godt tilfredse med de dygtige fagfolk i branchen. De formår nemlig at tænke ud af boksen og spiller dermed en vigtig rolle i bestræbelserne på at vende de mange ulemper ved klimaændringerne til nogle fordele både for miljøet og for økonomien.

På Rørcenterdagene, som er vand- og afløbsbranchens eget folkemøde, er der derfor rig mulighed for en god, faglig snak om klimatilpasning og se nogle af de seneste teknologiske landvindinger på området.

Det er 17. gang Teknologisk Institut slår dørene op for Rørcenterdagene og byder velkommen til 112 udstillere og et forventet besøgstal på 4.000
Det er gratis at besøge messen, hvor du kan blive blive opdateret på den nyeste viden og nye løsninger inden for vand- og afløbsbranchen, klimasikring/-tilpasning, kloakering, regnvand, bassiner, faldstammer, renovering og mange andre spændende ting

Læs mere i Mester Tidendes specialavis her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094