23948sdkhjf

Stålgrossist satser på kabler og elforsyning

Vækst inden for vedvarende energiformer som sol- og vindenergi har fået stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller til at styrke sine aktiviteter inden for forsyningskabler.

- Vi har et bredt og dybt produktprogram. (…) Alligevel forbinder mange først og fremmest Lemvigh-Müller med stål, metaller og tekniske artikler. Det gør vi noget ved nu med en fokuseret satsning på kabelområdet, siger Michael Lind Schmidt, der er salgsdirektør for el-installation hos Lemvigh-Müller og tilføjer:

- Med stadig flere decentrale produktionsenheder som vindmøller og solcelleanlæg og øget elektrificering af både offentlig og privat transport vil Danmarks elektriske infrastruktur være under forandring i mange år frem. Det er en spændende udvikling, som Lemvigh-Müller gerne vil være en del af.

Hjælp til effektivisering
Opgradering af kabelområdet kommer, efter Lemvigh-Müller har styrket sin belysningsforretning med blandt andet en selvstændig hjemmeside, rigtigtlys.dk. Her kan elinstallatører og rådgivere foruden produkter finde inspiration og værktøjer, der kan hjælpe dem med at løse deres opgaver.

På samme måde vil grossistvirksomheden nu gøre dagligdagen lettere for forsyningsselskaber, entreprenører og installatører, der arbejder med kabelopgaver.

- Når det for eksempel handler om tunge og svært håndterbare produkter som forsyningskabler, ligger der en betydelig effektiviseringsgevinst i at få leveret afmålte længder på aftalt tid og sted. Det frigør arbejdskraft til kerneopgaverne og sparer lagerplads, siger kategorichef for kabelmateriel hos Lemvigh-Müller Claus Lund, der netop har lagt sidste hånd på produktudvidelsen hos stålgrossisten. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171