23948sdkhjf

Nu kan du få synet din lastbil om lørdagen, mester!

Der er ingen grund til at spilde kostbar tid i hverdagen, hvis tingene kan klares en lørdag. Det er der enighed om hos transportfirmaet Kudsk & Nissum i Vojens og sønderjyske LB Bilsyn med base i Padborg.

Med virkning fra den 1. juli gør de det muligt at få klargjort og synet lastbiler om lørdagen - en gang om måneden.

- Vi har aftalt med LB Bilsyn, at både de og vi holder åbent den første lørdag hver måned, fortæller Morten Kudsk, der er driftsleder og medindehaver af Kudsk & Nissum.

- LB Bilsyn laver pladssyn på vores adresse på Tingvejen 40 i Vojens, hvor vi så samtidig holder lørdagsåbent på værkstedet. Det betyder, at vognmænd både kan få klargjort lastbiler og efterfølgende synet dem, uden at køretøjerne skal trækkes ud af den normale hverdagskørsel.

Hos LB Bilsyn ser medindehaver Lars Nielsen frem til den nye lørdags-service for de tunge køretøjer.

- Hele ideen er naturligvis, at vognmændene skal have deres køretøjer ud at rulle på hverdage og tjene penge. Bilsynet kan vi klare en lørdag, hvor bilen nok alligevel står stille, siger han.

- Vi bemander værkstedet efter behov, og så må vi se, hvad behovet bliver. Det får vi en fornemmelse af på forhånd, fordi vi kører med forudgående tidsbestilling på værkstedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11