23948sdkhjf

Unidrain opruster det tekniske salgsteam

I starten af juni havde Henrik Lund første arbejdsdag hos Unidrain, som er kendt for sit lineære afløb. Han tiltræder stillingen som teknisk supporter og bliver en del af det team, der servicerer og vejleder kunderne:

- Det er vigtigt for os at være mere end en producent, der ”bare” sælger et produkt. Vi vil være kundens foretrukne rådgiver, som svarer på spørgsmål om alt fra valg af afløb til korrekt montering. Rådgiveren, som er med fra start til slut. Derfor er vi utroligt glade for at kunne styrke vores tekniske salgsteam med ansættelsen af Henrik, lyder det fra Unidrains adm. direktør, Henrik Handschuh.

VVS i DNA’et
Henrik Lund er en erfaren herre, som i over to årtier har slået sine folder i branchen. Senest hos entreprenøren Poul Sejr Nielsen og inden da Kemp & Lauritzen, hvor han var i 11 år.

- Jeg er uddannet VVS- og energimontør og har gennem tiden både været udøvende tekniker og siddet bag skrivebordet. Den kombinerede erfaring kan jeg i høj grad bruge i mit nye job, hvor det er vigtigt at kende til produkterne, fagsproget og de tekniske detaljer. Alt det nørdede, som nogen nok vil kalde det.

Henrik Lund ser særligt frem til at arbejde med de konkrete problemstillinger, som kunderne oplever:
- Jeg kan godt lide at arbejde løsningsorienteret, og det ligger mig derfor meget på sinde at servicere vores kunder, som tæller alt fra håndværkere til arkitekter, bygherrer og privatkunder, siger han.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079