23948sdkhjf

Undgå at løbe tør for materialer på byggepladsen

Når man går på byggepladsen eller et andet arbejdssted og løber tør for skudsøm, skruer, beslag eller gas, så låner man lige hvad kollegerne har i lommerne eller i kassevognen. Men, når alle er løbet tør, så bliver man nødt til at afbryde arbejdet for at hente friske forsyninger.

Der er dog andre muligheder. For eksempel i form af den transportable OnSiteBox, som ITW Construction Products har udviklet i samarbejde med håndværkere.

- Vi sparer en del ture ned på byggepladsen for at fylde op, fortæller byggeleder Jakob Appel fra Egil Rasmussen A/S, der lige nu bruger en OnSiteBox på et boligbyggeri ved Fredericia.

Byggematerialernes tilgængelighed er afgørende for, at håndværkerne kan arbejde effektivt og undgå ventetid og unødvendige afbrydelser i løbet af arbejdsdagen. ITW Construction Products har derfor netop lanceret den mobile opbevaringsløsning til forbrugsvarer som for eksempel skudsøm, skruer, beslag og gaspatroner. Den skal gøre det nemmere at fylde op ved større eller længerevarende projekter, så håndværkerne får bedre muligheder for at optimere flowet på selve arbejdsstedet.

OnSiteBoxen leveres i to varianter: En stor med skinner til nem transport med kran, truck eller stabler, og en lidt mindre med håndtag og hjul, der samtidig nemt kan trilles rundt på trang plads.

- Boksene er rummelige og nemme at indrette, flytte rundt på og fylde op med netop de produkter, du har brug for til den pågældende opgave. Så undgår du at skulle rende frem og tilbage for at hente ekstra søm, skruer og beslag. Dermed er du sikret en effektiv løsning, som gør det nemt for dig at få arbejdet klaret uden afbrydelser. Og til frokost eller fyraften er det bare på med låsen, så er alt sikret, og du kan nemt fortsætte, hvor du slap, når du kommer tilbage, forklarer salgschef hos ITW Construction Products Normann G. Karlsen.

Nemt og effektivt
Et af de projekter, hvor den nye OnSiteBox allerede er i anvendelse, er boligbyggeriet Udsigten i Skærbæk ud til Lillebælt lidt uden for Fredericia. Her kan tømrerne hos Egil Rasmussen A/S fylde den orange OnSiteBox op med materialer og derefter transportere den helt hen til det aktuelle arbejdssted, da den er så smal, at den kan køres gennem døråbninger.

- Det letter meget, at vi kan opbevare materialer og værktøj på den etage, vi aktuelt arbejder på, og vi sparer en del ture ned på pladsen for at fylde op, siger byggeleder Jakob Appel fra Egil Rasmussen A/S.

Den nye OnSiteBox fra ITW Construction Products leveres i tæt samarbejde med virksomhedens flere end 500 danske forhandlere, der også står for byggepladsløsninger i form af 12 fods containere til forbrugsvarer. Lige nu har ITW Construction Products over 100 byggepladscontainere stående på ligeså mange danske byggepladser – herunder også Udsigten.

- Containeren gør det nemmere for os, for vi skal ikke selv sørge for at fylde op, men får varerne leveret hurtigt direkte på pladsen til containeren. Ventetiden minimeres, og det gør, at vi kan arbejde uden afbrydelser, understreger Jakob Appel.

- Den spildtid, der skyldes, at håndværkerne selv skal sørge for at skaffe deres materialer, kan skæres væk ved hjælp af containerløsninger og den nye OnSiteBox. Håndværkerne slipper for at bruge tid og brændstof på at køre, og de får også nemmere overblik over, hvilke produkter de rent faktisk ligger inde med, uden at de behøver sjusse sig frem. Det betyder også, at det er langt nemmere at købe ind til det faktiske behov, så man også her får bedre forudsætninger for at bruge ressourcerne på byggesagen bedst muligt, fremhæver salgschef Normann G. Karlsen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Læs mere om: itw
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096