23948sdkhjf

OKNygaard køber virksomhed i Vejle

Vejle-virksomheden KSL Grøn Service bliver fremover en del af OKNygaard A/S. Overtagelsen sker fra 30. juni.

Opkøbet er kommet på tale efter henvendelse fra enken til stifter af KSL Grøn Service, Keld Steen Leegaard, der døde af kræft tidligere på året. 

- Vi besluttede, at det her var noget, vi godt kunne gå ind i, forklarer adm. direktør i OKNygaard A/S, Ole Kjærgaard, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Overtager kontakter
Han oplyser, at OKNygaard viderefører de eksisterende aftaler og opgaver hos KSL Grøn Service og som udgangspunkt overtager virksomhedens cirka fem ansatte. 

- Tanken er, at vi ligger det ind under OKNygaard i vores afdeling i Vejle, så KSL Grøn Service bliver lukket . Alle aktiver ligges over i OKNygaard og medarbejdere flyttes over, siger han. 

Han oplyser, at der er tale om såvel pleje og vedligeholdelseskontrakter som anlægssager. Der er tale om ordrer for cirka tre mio. kr. fordelt på 20-25 kunder. 

 - Vores afdeling i Vejle har organisationen til at håndtere det, siger Ole Kjærgaard. 

Han supplerer, at der for nuværende ikke er udsigt til flere opkøb. 

- Vi er pt. ikke i dialog med nogen, men der kommer løbende henvendelser, fortæller direktøren og understreger, at OKNygaard ikke er afvisende, hvis det rette, som passer ned i strategien, dukker op. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078