23948sdkhjf

12V maskine kommer til overalt

Kulfri motor gør FlexiClick-system endnu mere kraftfuldt
Bosch FlexiClick-systemet med 12 V bliver nu endnu mere kraftfuldt. Den nye 12 volt bore-/skruemaskine GSR 12V-35 FC Professional er udstyret med kulfri motor, hvilket giver større effekt, længere levetid og mindre vedligeholdelse.
GSR 12V-35 FC Professional arbejder med op til 1.750 omdrejninger/min. og er 35 pct. hurtigere end sin forgænger. Drejningsmomentet er 35 og 20 newtonmeter ved hhv. hårde og bløde skrueopgaver, hvilket giver fremragende effektivitet.

Borediameteren i træ er 32 mm og dermed 70 pct. større end før, mens den maksimale skruediameter er 8 mm. GSR 12V-35 FC Professional er 17 mm kortere end sin forgænger. Med sine fire forsatser – en låsbar bitholder samt borepatron-, excenter- og vinkelforsats – kan brugerne se frem til et af markedets mest alsidige og kompakte systemer. De fire forsatser giver mulighed for otte forskellige konfigurationer.
Vinkelforsatsen kan kombineres med hver af de tre andre forsatser. Excenter- og vinkelforsatsen kan justeres direkte på maskinen. Det er muligt at indstille 16 arbejdspositioner, uden at FlexiClick-forsatsen skal løsnes fra bore-/skruemaskinen. Snedkere, installatører og montører sparer derved tid, fordi de kan arbejde på steder med begrænset plads.

5-i-1-system giver fordele
GSR 12V-35 FC Professional er med sine 115 mm den korteste akkubore-/skruemaskine i sin klasse. Den kommer med magnetisk bitholder og kan benyttes uden forsats. Foruden bælteclips har maskinen også et softgrip-område, som gør arbejdet lettere. Brugeren kan let forbinde maskinen med den ønskede forsats ved blot at sætte FlexiClick-interfacet på og dreje låseringen med uret.

De fire forsatser giver en række fordele. Bitholderen GFA 12-X Professional er udstyret med en sekskantholder med bitlås, så bitsene ikke går løs. Borepatronforsatsen GFA 12-B Professional er udstyret med Auto-Lock-funktion og kan fastholde bor på op til 10 mm. Excenterforsatsen GFA 12-E Professional giver præcis skruning helt ned til 12 mm fra kanten, og brugeren kan indstille 16 arbejdspositioner uden at løsne FlexiClick-forsatsen. Det samme gælder vinkelforsatsen GFA 12-W Professional, der med sine 61 mm er den korteste vinkelforsats i sin klasse.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079