23948sdkhjf

Tømrer har overtaget sin tidligere mesters bolig og værksted

I Sig nord for Varde flytter den 26-årige Thomas Brogård Christensen og hans enkeltmandsvirksomhed TC Montage ind i sin tidligere mester, Elvig Schröters, ejendom, der både rummer privatbolig og værksted. Det skriver jv.dk.

Forholdet til tømrerfirmaet begyndte, da Thomas som 13-årig var fejedreng i Elvig Schröters virksomhed Sig Tømrerfirma. Det var i 2005 og tre år senere kom han i lære som tømrer samme sted.

Thomas Brogård Christensen bor allerede i Sig, men den unge tømrer har brug for mere plads.

- Jeg får knap 1000 kvadratmeter lager og værksted at boltre mig på. Det giver mig optimale arbejdsbetingelser og også mulighed for at udvide forretningen, hvis jeg på et tidspunkt får behov for det. Derudover venter min kone og jeg barn nummer to til december. Vi har i forvejen en dreng på to et halvt, siger Thomas, der fortæller til Jydske Vestkysten, at han selv har istandsat og renoveret familiens nuværende hus på Vardevej.

Ingen planer om at lukke
Til januar flytter familien til Askærgårdvej, mens Elvig Schröter sammen med sin kone Inge Marie flytter til Varde.

Elvig er 73 og er så småt begyndt at trappe arbejdet ned, men har ingen planer om at lukke sin virksomhed Sig Tømrerfirma. Den flytter med ham til Varde bare i mindre skala.

Nu overtager den sidste lærling ejendommen, og han vil fortsætte med at drive tømrervirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14