23948sdkhjf

Tre varianter af laaaaang D-Max

Nu kan du forlænge chassisrammen på alle tre karosserivarianter af D-Max – Single Cab, Extended Cab og Crew Cab.
ISUZU Danmark sælger ikke bare pick-ups. Hos ISUZU Danmark har man nemlig et motto der hedder ”Kan Du tænke det, så kan vi lave det”.
Og med endnu en ny mulighed for at udvide funktionaliteten i ISUZU D-MAX, viser den danske ISUZU importør igen, at det er et motto de efterlever hver dag.

Forlængelsen af en standard chassisramme er en lang proces med tests og afprøvninger inden endelig godkendelse hos Færdselsstyrelsen, men ISUZU kunderne kan nu drage nytte af muligheden for at forlænge ladet med hele 120 cm.
- Formålet med en forlængelse af chassisrammen er primært, at det giver mulighed for at montere et længere lad på bilerne, og dermed øge anvendelsesmulighederne, forklarer Brand & Sales Manager hos ISUZU Danmark, René Andersen.

Flere muligheder
Chassisrammen på ISUZU D-MAX kan nu forlænges med 81 cm, hvilket udmønter sig i muligheden for at forlænge ladet med hele 120 cm.

Ved at forlænge Extended Cab modellen med 81 cm på chassisrammen giver det en lad længde på hele 300 cm – bredden er 195 cm. På en Single Cab kan længden på ladet forlænges til hele 350 cm.
Standard lad længderne kan som nævnt forlænges med 120 cm. Det vil sige, at en S-Cab med en standard lad-længde på 230 cm kan forlænges op til 350 cm. Ex-Cab med et udgangspunkt på 180 cm kan forlænges op til 300 cm. Og ladet på en D-Cab på 150 cm kan forlænges op til 270 cm.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079