23948sdkhjf

Pankas' topchef stopper

Asfaltfirmaet Pankas mangeårige topchef John Kruse Larsen har valgt at gå på pension og stopper med udgangen af september.

I hans sted tiltræder virksomhedens nuværende driftsdirektør Poul Henning Jensen som adm. direktør fra 1. oktober.

Bestyrelsesformand Jørgen Frost udtaler i en pressemeddelelse:

- Vi er glade for, at den positive udvikling, som Pankas har været igennem
de senere år kan fortsætte med Poul Henning Jensen ved roret. Poul Henning har som COO og medlem af koncerndirektionen i Pankas de seneste fem år været en vigtig medaktør i realiseringen af de solide resultater, som er opnået i denne periode. Han har ligeledes været en af de primære kræfter i en foreløbig succesfuld eksekvering af vores 2021-strategiplan, som bestyrelsen lancerede i 2016. En plan, hvor vi har fokus på kontrolleret vækst både i Danmark, Tyskland og i Østeuropa samt på øget samarbejde på tværs af koncernens datterselskaber i ind- og udland.

Koncerndirektionen i Pankas vil fremadrettet bestå af adm. direktør Poul Henning Jensen samt nuværende økonomidirektør Gert Lund Storgaard, der tiltrådte stillingen i 2014.

John Kruse Larsen fejrer 40 års jubilæum i Pankas den 30. august i år. Han startede som afdelingsleder i 1979, blev underdirektør i 1984 og overtog direktørposten seks år senere. I årene fra 1990 og frem til i dag er selskabet gået fra at være en lokal dansk asfaltentreprenør med en omsætning på 120 mio. kr. til en international koncern med en omsætning på 1,2 mia. kr. i 2018 og med et betydeligt antal datterselskaber i Danmark, Tyskland og Østeuropa.
- Den samlede bestyrelse retter en meget stor tak til John for hans kolossale bidrag til Pankas’ udvikling gennem sine 29 år som direktør. Han efterlader et selskab i topform, lyder det fra Jørgen Frost.

Poul Henning Jensen blev ansat i Pankas i 2008 og har de seneste fem år været COO og medlem af koncerndirektionen. Poul Henning har blandt andet haft ansvaret for at styrke og udvikle Pankas aktiviteter i Østeuropa, som i dag udgør en væsentlig del af Pankas' forretning og indtjening.

Han er 53 år og uddannet Civilingeniør og HD (Økonomistyring). Han er gift og har to
voksne sønner og er bosiddende i Gentofte nord for København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078