23948sdkhjf

Kørselsleder i Aabenraa har 25 års jubilæum

Kørselsleder Keld Luckmann kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Aabenraa på torsdag den 22. august.
Som kørselsleder har Keld Luckmann en travl hverdag med koordination af lastbiler og chaufførteamet, der bringer varer ud - ikke blot i lokalområdet men helt fra Tyskland til Nordjylland.

- Vi har bl.a. typehuskunder der bygger over store dele af landet, og vi kører gerne langt med varerne, siger han.
- Det indebærer en del logistik og det kan nogle gange være en udfordring at få enderne til at mødes. Men det er netop det, der gør jobbet spændende.

Opgradering over hele linjen
Keld kender de fleste arbejdsgange i Bygma Aabenraa indgående, for han har både arbejdet på pladsen og som læssemand og ekspedient på lageret.

- Tidligere var der mange tunge løft og manuelle arbejdsgange. I dag er arbejdsforholdene anderledes; meget er blevet automatiseret og vi har fået bedre maskinel. En truck har f.eks. langt bedre affjedring i dag og er samtidig overdækket. Vi har også skiftet adresse til nye, moderne lokaler, fortæller ham.

Frihed og gode kolleger
Keld Luckmann startede egentlig som afløser i kørselslederjobbet, men har bestridt jobbet fast siden 2016.
- Vi har en dejlig arbejdsplads med frihed under ansvar og gode kolleger. Det er jo netop derfor så mange af os har været her i rigtig mange år, siger han.

Privat er Keld gift med Vivian, der arbejder på det lokale sygehus. Parret bor i hus i Stubbæk lidt uden for Aabenraa og har 3 børn på 16, 19 og 21 år.
25 års jubilæet den 22. august markeres internt i Bygma Aabenraa.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125