23948sdkhjf

Byggecenterkæde gør det lettere for håndværkere at betale

Med et gennemsnit på 3 indkøb om ugen har Bygmas professionelle kunder mange fakturaer der skal betales, og når måneden slutter kan det være en tidskrævende opgave. Men nu er det blevet en smal sag, at ordne betalingerne hos Bygma, der netop har åbnet op for, at fakturaerne kan betales direkte på Bygma.dk - enten med kort eller MobilePay, individuelt eller samlet.

Som kontokunde i Bygma kan man anvende funktionen ”Betalingsoversigt” under Mit Bygma, så får man en samlet oversigt og man kan se præcis hvilke fakturaer der endnu ikke er betalt, ligesom man nemt kan se og betale hvad der er til forfald.
Funktionen gør det dermed muligt for kunden at følge med i sine udeståender ”live” uden at skulle vente på et månedligt kontoudtog. Det betyder at der altid er opdateret information i kundens bogholderi. Og man kan selv bestemme om man vil afregne bilag individuelt eller foretage én samlet betaling.

Bygmas kunder kan selv vælge betalingsform; Bygma tager imod online betaling med alle gængse betalingskort og MobilePay. Det betyder at man kan spare tid på at gå på netbank og kan betale sine fakturaer direkte på bygma.dk.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094