23948sdkhjf

Iveco S-Way er allerede i Danmark

Ivecos kommende topmodel, S-Way, som blev præsenteret for en måned siden i Madrid, kan allerede opleves nu i Danmark. Den har været vist i København i sidste uge og i Odense. I denne uge er den i Jylland, hvor den blev vist hos Stiholt Erhvervsbiler i mandags.

Interesserede vognmænd og chauffører kan stadig nå at se den hos Thybo Biler i Herning på onsdag og hos Bache A/S på torsdag i Århus og fredag i Padborg.

Skruet op fo kvaliteten

- Vi har været så heldige at få den til Danmark her i august, hvor der alligevel er ferie i Italien, forklarer Jonas Krarup Kirkegaard, der er salgskonsulent hos Bache A/S.

Han var selv i Madrid i sidste måned til præsentationen, og han er meget imponeret over den nye lastbil.

- Der er skruet op for kvaliteten af materialerne, fortæller han.

- Når man lukker døren, lyder det som et Franz Jäger-pengeskab. Der er kommet meget mere plads i kabinen til chaufføren. Jeg synes, at Iveco virkelig har kreeret en lastbil, som burde toppe salgslisterne. Jeg glæder mig virkelig til at vise den frem i Århus og Padborg.

- Om formiddagen viser vi den for vores mekanikere, men fra kl. 14.00 er der åbent hus for alle interesserede på torsdag den 22. august i Århus og fredag den 23. august i Padborg.

Herefter køres lastbilen ud af Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078