23948sdkhjf

Nye underlag til gulve med varme

Gulvvirksomheden Timberman har udvidet sortimentet af gulunderlag med to nye med god varmeledningsevne, TimberPro og TimberLux. Derudover dæmper underlagene lyden, er miljøvenlige og har en høj bæreevne.

- De nye gulvunderlag er med til at understøtte vores gulve og maksimere deres funktionalitet, forklarer salgskonsulent Martin Mosegaard fra Timberman.

TimberPro er et solidt underlag lavet af polyethylen-baseret skum, mens TimberLux er et luksuriøst gulvunderlag udført i patenteret RWS Barrier-materiale. Begge underlagstyper er udviklet til gulve med gulvvarme og har derfor en markant varmeledningsevne

Begge underlag har også både lyddæmpning og miljøvenlige kvaliteter. TimberPro dæmper således lyden med otte procent, alt imens TimberLux, på grund af det specielle RWS-materiale, reducerer trinstøj med hele 39 procent.

- Derudover forsøger vi også at gøre alle vores produkter så miljøvenlige som muligt, og vi bruger derfor materialer, som kan genbruges, og fremstillingsmetoder, der ikke forurener unødigt, fremhæver salgskonsulent Martin Mosegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125