23948sdkhjf

Åbner i dag: Byggevare-kæde investerer i Lolland-Falster

Byggeriet af Femern Bælt tunnelen og mange års godt samarbejde med de lokale håndværkere på Lolland-Falster får Würth Danmark til at åbne en butik for professionelle håndværkere i Rødby. Inden for det næste halve år åbner der også en Würth butik i Nykøbing Falster.

– Som leverandør af byggeartikler er det klart, at vi finder de store byggeprojekter interessante, lyder det fra Würths kædechef Rune Liljeroth.
- Derfor har vi også fulgt planerne for byggeriet af Femern Bælt tunnelen tæt de seneste 4-5 år, og nu vurderer vi, at tiden til en Würth butik i Rødby er rigtig, selv om projektet endnu er i opstartsfasen. Vi har igennem mange år haft et tæt samarbejde med rigtig mange håndværkere på Lolland Falster, som i dag serviceres af vores kørende sælgere, og med det tempo, tingene kører i lige nu, så skylder vi dem at sørge for, at det er hurtigt og nemt for dem at få fat i vores produkter, når de har brug for dem her og nu, forklarer Rune Liljeroth.

Maks. 20 minutter til en Würth butik
Hos Würth Danmark har man sat et mål om, at alle i løbet af nogle få år skal kunne nå i en Würth butik inden for 20 minutter, uanset hvor i Danmark man befinder sig. Lolland-Falster er et af de områder, hvor der er et stykke til at nå dette mål, men det bliver der ændret på nu. Ud over butikken i Rødby åbner Würth i starten af 2020 også en butik i Nykøbing Falster.

– Würths kerneforretning bygger på et tæt og mangeårigt samarbejde med små og mellemstore håndværksvirksomheder i hele Danmark. Dette samarbejde værner vi naturligvis stærkt om, og det er det, der er den primære drivkraft bag de investeringer, vi foretager i at udbygge vores butiksnet, siger Rune Liljeroth

– Vores organisations størrelse, specialisering og det faktum, at vi er en del af en særdeles stærk global koncern, betyder imidlertid, at vi også har mulighed for at matche de helt særlige udfordringer, der er forbundet med at supportere både hoved- og underentreprenørerne på de helt store byggeprojekter som fx Femern Bælt. Derfor glæder vi os også ekstra meget til at komme til Rødby, for butikken vil helt naturligt blive et omdrejningspunkt for mange af de samarbejder, vi i øvrigt indgår i i relation til Femern Bælt projektet. Vi forventer os meget af de muligheder, dette giver for både os og vores kunder, og derfor holder vi også øje med de øvrige større byggeprojekter, der foregår rundt om i Danmark, for vi ser stort potentiale i at være tilstede i disse områder, siger kædechefen.

Lokal mand bag disken
I den ny butik i Rødby vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktprogram, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.
Programmet vil løbende blive tilpasset i takt med tunnel-byggeriets fremdrift og med afsæt i de opgaver, som de lokale håndværkere løser i hverdagen.

For at sikre kunderne den bedst mulige service fra dag ét har Würth ansat Nick Lehd Kondrup, som vil være et velkendt ansigt for mange af håndværkerne i lokalområdet. Det bliver Nick, kunderne oftest møder i hverdagen.
Ledelsesansvaret for butikken varetages af Kim Bo Poulsen, som bl.a. også har ansvaret for Würth butikken i Næstved.

Würth Rødby får adresse på Gamle Badevej 2A, 4970 Rødby og indvies formelt i dag tirsdag den 3. september kl. 12.00.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094