23948sdkhjf

Spadestikket er taget til ny Jem & Fix

Lavprisbyggemarkedet i Ikast mangler plads og andre forhold i en sådan grad, at de har igangsat byggeriet af en ny butik på en grund på 7756 kvadratmeter. 

Det skriver Herning Folkeblad. 

Der er tale om et byggeri i det nye erhvervsområde ved Ikast Øst, nær motorvejsafkørsel Ikast Ø, hvor det er meningen, der også skal være en McDonald’s, en Go’on-tankstation og et område til lastbilparkering. 

Byggeriet består af 1000 kvm butik og 700 kvm varegård. Det svarer nogenlunde til de nuværende forhold. 

Solidt samarbejde
Som ny tilføjelse får Jem & Fix en oplagsgård på 300 kvm til brugte paller, affaldscontainere og andet, der helst skal gemmes lidt af vejen. 

Projektas A/S står for at opføre det nye byggemarked, der efter planen står færdigt 1. marts næste år. Byggefirmaet Hansen og Larsen A/S fra Skjern er hyret som totalentreprenør. 

Det er et firma Projektas A/S foreløbig har arbejdet med i 19 år. 21 af byggemarkedskæden Jem & Fixs 121 butikker er opført af Projektas fra Herning. 

Ros til kommunen
Efter det officielle spadestik roste Projektas direktør, Preben Kristensen, Ikast-Brande Kommune for deres gode samarbejde. 

- Vi har tidligere bygget Aldi i Brande og Fakta i Bording, og nu står vi her med endnu et nyt projekt. Vi vil gerne sige tak til Ikast-Brande for et fantastisk samarbejde. Hver eneste gang har I ydet en service, som er med til at bekræfte jeres status som Danmarks bedste erhvervskommune, lød det fra Preben Kristensen ifølge Herning Folkeblad.

Den danske kæde Jem & Fix blev grundlagt i 1986 og har i dag 1700 medarbejdere.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078