23948sdkhjf

El:Con køber op igen

Installationsvirksomheden El:Con køber i el-installationsforretningen NT El-Service i Svenstrup lige syd for Aalborg. 

Opkøbet styrker med firmaets egne ord den lokale tilstedeværende service med en ny lokalafdeling ved Aalborg. 

- Vi har ønsket at øge vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland, og her er NT El-Service det rigtige match, siger regionsdirektør i El:Con, Michael Hemicke, i en pressemeddelelse om købet. 

Som en del af aftalen vil NT El-Service fortsat blive ledet af de nuværende ejere, Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl. Samtidig fortsætter de 30 medarbejdere. 

NT El-Service ApS er primært beskæftiget inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service. 

Bygger videre på strategien
De seneste år er El:Con vokset, og for nylig rundede den landsdækkendeservice- og installationsvirksomhed 800 medarbejdere. 

Opkøbet er da også et led i virksomhedens strategi om at blive en markant, landsdækkende spiller på det el-tekniske marked.

I et interview med Licitationen tidligere i år slog administrerende direktør i El:Con, Jesper Knudsen, en streg under, at det geografiske aspekt er blevet vigtigere i forhold til opkøb.

Tidligere opkøb - i efteråret 2018 i form af energiselskabet Eniigs afdeling for det såkaldte Utility Solutions, der beskæftiger sig med vedligehold og anlæg inden for elforsyning, og i januar 2018 et fynsk firma med speciale i bygningsautomatik - havde i større grad blik for at tilføje specialistkompetencer.

Omkring halvdelen af El:Cons omsætning kommer fra servicekontrakter med drift og vedligehold af el og teknik i bygninger og anlæg eller af infrastruktur. Tanken er, at flere lokationer skal gøre virksomheden mere attraktiv over for landsdækkende kunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094