23948sdkhjf

Godt nyt: Nu får du mere ud af at komme på skolebænken, mester!

Dansk Byggeri introducerer ny kursusform som giver værdi med det samme
Mange bygge- og anlægsvirksomhed oplever, hvor svært det er at nå at udvikle både virksomheden og medarbejderne i en travl hverdag. Det vil Dansk Byggeri lave om på med en helt ny kursusform, hvor den første kursusdag foregår i et trygt undervisningslokale, mens den næste kursusdag foregår på byggepladsen sammen med samarbejdsparterne.

- Med Dansk Byggeris nye kursus ”Fælles detailplanlægning af tid og ressourcer” præsenterer vi samtidig en lille verdensnyhed i form af det nye kursusformat. Vi kalder det et implementeringskursus, fordi vi faktisk ikke slipper den enkelte kursusdeltager, før planlægningsmetoden, som de bliver undervist i på den første kursusdag, er implementeret og fungerer på byggepladsen, siger udviklingschef Bo Neville, Dansk Byggeri.

Ifølge Bo Neville er der mange fordele ved at tilrettelægge kurset på den måde. Én af de fordele er, at undervisningen på den måde skaber værdi på byggepladsen, allerede inden kurset er afsluttet.
- Vi oplever, at rigtig mange af vores kursister får en masse brugbar viden med hjem efter et kursus. Men at de aldrig får tid til eller mulighed for at bruge det på arbejdspladsen – de har simpelthen for travlt. På implementeringskurset behøver kursisterne ikke forlade byggepladsen i mere end en enkelt dag, da resten af kurset fortsætter på byggepladsen og dermed skaber værdi med det samme, siger Bo Neville.

Ny kursusform er del af en større strategi
Den nye kursusform er en del af Dansk Byggeris strategi om, at alle deres kurser og uddannelser skal skabe et stort og konkret udbytte for både deltagere og virksomheder.

- Kurset ”Fælles detailplanlægning af tid og ressourcer” handler om at lave en robust og effektiv tidsplan som kan bruges med samarbejdsparterne på byggepladsen. Vores konklusion har derfor været, at hvis kursisterne skal have det største udbytte, så skal vi følge med hjem på byggepladsen og assistere med implementeringen. Så det gør vi, siger Bo Neville.

DET NYE KURSUSFORLØB
Den første kursusdag foregår i undervisningslokalet, hvor deltagerne lærer at planlægge og gennemføre fælles detailplanlægningsmøder. Den næste kursusdag foregår på virksomhedens egen byggeplads, hvor konsulenterne hjælper med at gennemføre et konkret detailplanlægningsmøde med virksomhedens egne folk og de fagentreprenører, der er på byggeopgaven.
Den første kursusdag foregår den 10. oktober. Den næste kursusdag planlægges og fastlægges af konsulenten og den enkelte kursist.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125