23948sdkhjf

EG køber CalWin A/S

EG har opkøbt det danske IT-firma CalWin A/S, der udvikler og leverer softwareløsninger til installatørbranchen

- CalWin A/S har i mere end 20 år været markedsleder med branchesoftware til installationsbranchen herhjemme og har stærke kunderelationer. Jeg glæder mig over at kunne offentliggøre det nye opkøb, hvor vi har et perfekt match mellem EG og CalWin og vores eksisterende løsninger på markedet. Vi har samme fokus på at udvikle branchespecifikke softwareløsninger og på høj kundetilfredshed. Med opkøbet styrker EG sin markedsposition som leverandør af intelligente softwareløsninger til hele byggebranchen, siger CEO Mikkel Bardram, EG.
CalWin A/S har et indgående branchekendskab og udvikler software til især vvs-installatører, el-installatører, teknikentreprenører, leverandører og grossister. Såvel de ansatte som den nuværende ledelse i CalWin A/S fortsætter hos EG.

- CalWin A/S kommer med en dyb brancheviden og løsninger, som supplerer vores produktportefølje, især i vores forretningsområde Byg & Installation, hvor vi har et stærkt segment blandt murere, tømrere og malere. Vi ser en synergi og et stort potentiale for at udvikle nye og bedst mulige løsninger for vores kunder i EG Private. Vi ser frem til at lære af CalWin's kompetente medarbejdere og til at dele vores egen ekspertise med 20 nye kolleger, fortæller Jesper Andersen, EVP og divisionsdirektør, EG Private.

Derfor sælger Calwin
- Efter moden overvejelse har vi valgt at sælge CalWin A/S til EG. Det har været af afgørende betydning for os, at en kommende køber skulle dele de samme værdier og normer som CalWin. Det har vi fundet i EG, hvor vi ser det helt rigtige match for CalWin's videre udvikling. CalWin har dybe rødder i installationsmarkedet, og med EG’s solide fundament i den øvrige del af byggebranchen ser jeg den nye konstellation som en stærk og markedsledende spiller i hele byggebranchen fremadrettet, siger CEO og founder Carsten Rasmussen, CalWin A/S.

Frem til årsskiftet fortsætter han som administrerende direktør i CalWin A/S og derefter bliver chef med overordnet ansvar for EG's forretningsområde Byg & Installation.
- Der er en konsolidering på vej i markedet, det er derfor vigtigt, at EG er en stærk ejer, der vil investere i den fortsatte udvikling af vores løsninger. Vi har længe haft en målsætning om at rulle vores software ud i flere lande, den mulighed får vi nu i EG regi, siger CTO og founder Kenneth Dreymann, CalWin A/S.

EG har overtaget CalWin A/S den 2.10.2019. Sælger og køber er enige om ikke at oplyse yderligere om salgspris og øvrige vilkår for transaktionen.
Læs mere om: EG
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095