23948sdkhjf

150 meter lang LED-strip lyser op på Sluseholmen

Da Lillestrøm EL fik til opgave at etablere orienteringslys på en 150 meter kombineret cykel- og gangsti på Sluseholmen faldt på Glorie LED-strips – blandet andet fordi lyset let skulle kunne afmonteres og flyttes.
Lillestrøm El er underleverandør til CG Jensen, der arbejder for Københavns Kommune med opførelse af nye boliger på Sluseholmen.

- Vi bruger stadig oftere Glorie LED-strips fra Bright frem for andre lyskilder til orienteringslys. De er hurtige både at montere og afmontere, da de ikke vejer noget, når vi skal flytte dem - og så er de billige i drift. De bruger kun 441 watt på 150 meter, fortæller Anders Hessel, el-installatør fra Lillestrøm EL.

- Lyskilden opfylder naturligvis kravene til orienteringslys, da de lyser med mere end 75 lux, hvilket giver tryghed på den indtil videre lidt øde cykel- og gangsti, forklarer Anders Hessel.
- Vi har monteret LED-stripsene i tre meters højde og de giver et flot ensartet lys. Når de permanente gadelamper er etableret på Sluseholmen, så nedtager vi LED-båndet, og kan efterfølgende montere det et andet sted. Det bliver ikke meget lettere, fremhæver Anders Hessel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094