23948sdkhjf

DSV svinger kniven: 165 jobs skæres væk

Som et led i integrationen af det tidligere Panalpina i DSV Panalpina Gruppen, har DSV nu færdiggjort sin analyse af, i hvilket omfang sammenlægningen vil påvirke det tidligere Panalpina-hovedkontor i Basel i Schweiz.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Dommen lyder på, at 165 stillinger skal nedlægges, hovedsageligt for at eliminere dobbelt-funktioner, forklarer Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør i DSV Panalpina:

- Efterhånden som vi integrerer Panalpina i DSV Panalpina Gruppen, vil der være en række dobbeltfunktioner indenfor administration og IT. Derudover vil Panalpinas gamle IT-system blive udfaset, og derfor overvejer vi lige nu flere forskellige omstruktureringer. Efter vores analyse er det umuligt at undgå jobnedskæringer og flytning af funktioner til DSV Panalpinas hovedkontor i Danmark, forklarer han.

DSV Panalpina forventer dog at bibeholde ca. 50 pct. af den nuværende arbejdsstyrke på det gamle hovedkontor i Basel efter omstruktureringen, der forventes afsluttet i andet kvartal af 2020. Her er tale om helt afgørende stillinger indenfor salg, drift, IT og innovation.

DSV Panalpina er meget interesserede i at bevare en kommerciel og driftsmæssig tilstedeværelse i Basel, og ønsker at udvide sit logistiske aftryk i Basel ved at konsolidere egnede operationelle aktiviteter i Schweiz.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079