23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om nye bygeprojekter i Roskilde, Brøndbyvester, Vipperød og Kolt

REGION SJÆLLAND

ROSKILDE
Børnekulturhus
RealDania har tilkendegivet interesse for at støtte Algade 31’s potentiale som børnekulturhus og ønsker en forundersøgelse for at kvalificere budget og omfang for omdannelse for Algade 31 til et kreativt hus for børn i Roskilde Kommune.

Planen er at gennemføre forundersøgelse frem til medio oktober 2019, hvorpå der udarbejdes revideret budget og ny ansøgning.

Byrådet i Roskilde Kommune har godkendt, at RealDania støtter forundersøgelsen økonomisk. 

VIPPERØD
Nyt boligområde
Holbæk Kommune igangsætter nu kommune- og lokalplanlægning for et område i det nordlige Vipperød på baggrund af en ansøgning om at omdanne eksisterende motel- og kursusbebyggelse til boliger og institutionsformål. Imødekommelse af ansøgningen forudsætter, at der udarbejdes et forslag til kommuneplantillæg nr. 3 og lokalplanforslag 20.21.

Planområdet omfatter et areal på ca. 2 Ha og er beliggende i den nordlige del af Vipperød, øst for Vipperød Bakker.

Der afholdes borgermøde om projektet torsdag den 24. oktober kl. 17.00 -18.00, i Vipperød Hallen, Rensdyrvej 4, 4390 Vipperød. 

REGION HOVEDSTADEN

BRØNDBYVESTER
Staldbygning
Byggelegepladsen på Højkær 45 har i dag en stald til 3 heste. Den nuværende stald er over 40 år gammel, forfalden og lever ikke op til ny lovgivning vedr. hestehold.

Matriklen, hvor byggelegepladsen er beliggende, ejes af det almene boligselskab "Boligorganisationen Nygårdsparken". Boligselskabet har tilkendegivet, at der kan opføres en ny stald under forudsætning af, at man kan godkende det endelige projektforslag.

Med en forventet økonomi på 2.100.000 kr. ekskl. moms og en forventet udførelsestid på 7-8 måneder, har Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune nu givet grønt lys for at der arbejdes videre med nedrivning af den eksisterende stald og opførelse af en ny.

REGION MIDTJYLLAND

KOLT
Boligområde
Byrådet i Aarhus Kommune har godkendt et lokalplanforslag gældende for et område beliggende langs Fuglekærvej i Kolt. Lokalplanområdet er afgrænset af parcelhus bebyggelse mod vest, fredskov og boldbaner mod syd og markareal mod nord og øst.

Lokalplanlægningen sker på baggrund af en privat bygherres ønske om at muliggøre boliger, opført som tæt lav bebyggelse. Lokalplanforslaget indeholder ikke almene boliger, pga. lokalplanområdets placering og bebyggelsens begrænsede omfang.

Lokalplanområdet er ca. 11.200 m2, der foreslås bebyggelse på op til 4.480 m2, hvilket vil muliggøre 38 boliger i to etager.

Lokalplanen indeholder forslag til udbygningsaftale, for udvidelse og udjævning af Fuglekærvej samt etablering af fortov langs lokalplanområdet.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094