23948sdkhjf

Prisfest for dygtige håndværkere: Se vinderne her

Så er Håndværker.dk klar til at fejre håndværkere over hele landet. Konkurrencen om Håndværker.dk prisen sluttede den 29. september 2019. Her har håndværkere i hele landet dystet om at blive brugernes favorit håndværker.

Og udover hæderen og æren, så er der fine hovedpræmier
• 4 billetter til Le Mans 2020 med Toyota, alt betalt inkl. transport i en bil fra Toyota (der trækkes lod blandt alle vindere)
• En varevognsindretning fra Modul-System, værdi: 25.000 kr (der trækkes lod blandt alle vindere)

Der er blevet fundet 73 håndværkere i 6 regioner, som alle har gjort et bemærkelsesværdigt og godt stykke arbejde. En hæder som alene er givet på baggrund af brugernes egne vurderinger.
- Konkurrencen i år har været den hårdeste til dato. Vi har oplevet et stort engagement fra alle fagfolk, der har kæmpet om at indsamle de vigtige anbefalinger fra deres kunder. Det har resulteret i 3.000 nye anbefalinger, som gør det lettere for vores brugere at finde en troværdig håndværker, siger Thorsten Olsen, marketingdirektør hos Håndværker.dk.

Se vinderne her

Antallet af indsamlede anbefalinger er mere end fordoblet set i forhold til Håndværker.dk Prisen 2018, hvor håndværkerne indsamlede 700 anbefalinger. Det siger lidt om, at både fagmænd og brugere anerkender vigtigheden af brugernes mening.

Fejres over hele landet
- Den positive tendens, der tegner sig i håndværkerbranchen, mener vi hos Håndværker.dk er værd at fejre og derfor inviterer vi for første gang i historien alle de dygtige vindere til fejring hos Toyota i Randers, Fredericia, Slagelse og København, som er vært for eventen.

Vi ved, at de positive anbefalinger er med til at skabe en tryghed i branchen, som kommer håndværkernes kunder til gode. Det er derfor ikke blot en hyldest til de dygtige fagmænd, men også en hyldest til brugerne, der tager aktivt del i kåringen og dermed gør det endnu nemmere for kommende brugere at finde den helt rigtige håndværker , siger Thorsten Olsen og tilføjer:
- At vinde den eftertragtede pris er med til at skabe endnu mere omtale for håndværkerne.

Vinderne vil blandt andet modtage streamers til deres biler, så der kommer endnu mere fokus på dem i gadebilledet.

Stolte håndværkere
En af de glade vindere af Håndværker.dk Prisen 2019 er Finlow VVS, der vandt i region Hovedstaden. De fortæller:

- Vi er super glade og stolte over at have vundet prisen som den bedst anbefalede VVS’er i Region Hovedstaden, for andet år i træk. Det er et resultat af hårdt arbejde - både i håndværksafdelingen, men også når det kommer til kvalitetskontrol. Vi bruger meget tid på at få samlet anbefalingerne og sikre os, at vores kunder er glade og tilfredse, og desværre har håndværkerbranchen ikke altid det bedste ry, men vi forsøger dagligt at modbevise og genoprette renomméet i VVS-verdenen.
Det bedste ved Håndværker.dk er anbefalingerne. Vores nuværende kunder anbefaler, og nye kunder læser dem. Det er blevet gjort nemt at finde en håndværker, man kan stole på. For hvis ord skal man ellers tro på, hvis ikke en, der har benyttet sig af os, lyder det fra Finlow VVS.
.
ALLE ER VELKOMNE
Alle er velkomne til Håndværker.dk pris festen. Det vigtigste er bare, at du/i tilmelder jer hos Håmdværker.dks kunde
support på telefon 70 22 80 14.
Der vil blive serveret pølser og kølige drikke samt være spændende indlæg fra dygtige undervisere med speciale fra håndværksbranchen.

Datoer for event:
Slagelse d.5.november 15:00-18:00
Fredericia d.6.november 15:00-18:00
Randers d.13.november 15:00-18:00
København d. 14.november 15:00-18:00

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11