23948sdkhjf

Dansk køkkenkæde åbner tredje butik på et år i Norge

I løbet af det seneste år har Svane Køkkenet Norge udvidet med tre butikker, så det samlede antal nu bliver på ni butikker. 

Tidligere på året åbnede kæden to konceptbutikker i henholdsvis Trondheim og Drammen, og tidligt i 2020 kommer turen så til Ålesund, hvor en ny butik forventes at åbne. 

- Både butikken i Trondheim og Drammen har forholdsvis hurtigt fået godt fat i de lokale køkkenmarkeder, og det motiverer naturligvis til at fortsætte den planlagte markedsudbygning i Norge, siger kædechef Torben Nielsen i en pressemeddelelse om butiksåbningen. 

Åbningen i Ålesund er led i Svane-kædens strategi om at blive en landsdækkende køkkenkæde med 15-18 butikker på det norske marked.  

13 års køkkenerfaring
- Det er lykkedes os at få en dygtig og erfaren butikschef med ombord som forhandler, og vi ser frem til at etablere os i et vækstområde som Ålesund med et stort potentiale for dansk køkkendesign, fortæller Torben Nielsen. 

Kædechefen henviser her til Tord Lejon, er bliver Svane Køkkenets kommende forhandler i Ålesund. Han har 13 års erfaring fra køkkenbranchen med sig. To gange tidligere har han haft ansvaret for etablering og opbygning af køkkenbutikker for andre ejere i lokalområdet. 

Den knap 400 kvm store konceptbutik indrettes med køkken- og baddesigns i samarbejde med Svane Køkkenets design- og konceptansvarlige, arkitekt MAA, Rolf Birk. Butikken forventes at være klar til åbning medio februar 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094