23948sdkhjf

Medaljeregn i VVS-firma: Slutter læretiden på forreste række

VVS-firmaet John Jensen VVS fra Hedehusene sender på samme tid to VVS-lærlinge på podiet med hædersmedalje fra Tekniq og indstilling til håndværkets højeste hædersbevis - Københavns Håndværkerforenings Sølvmedalje, der i maj 2020 overrækkes af Dronning Margrethe

- Vi er selvfølgelig stolte over at sende to lærlinge på podiet. Det er vist aldrig sket før, at to lærlinge fra samme firma på samme tid hædres med håndværkets højeste hædersbevisning, siger projektchef og ansvarlig for lærlingeuddannelserne i John Jensen VVS, Claus Ebert Hansen, der har svært ved at få armene ned i begejstret anerkendelse over at to af firmaets VVS-lærlinge – Joakim Harkønen og Bjarke Krebs Arnbo - på flotteste vis har sat kronen på læretiden.

- Og, understreger han, hæderen er fuldt fortjent. Ikke alene har Joakim og Bjarke et unikt håndelag for at tackle hele viften af VVS-fagets udfordringer med stor præcision og et skarpt blik for både detalje og helhed. De har også en sjælden evne til som firmaets ambassadører, at sætte kunderne og kundernes ønsker i fokus.
- Men derudover har de fra første dag som lærlinge i John Jensen VVS taget firmaets værdier til sig som deres egne. De er troværdige og flittige, de går både socialt og fagligt forrest i samarbejdet om at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø, og de værdsættes af alle som gode kolleger, siger Claus Ebert Hansen.

Både Joakim og Bjarke – ligesom for øvrigt Paw Clark Von der Ahe, der sidste år sluttede VVS-uddannelsen hos John Jensen VVS med håndværkets højeste hædersbevisning og et kongeligt håndtryk – efter læretiden fortsætter i firmaet som fastansatte VVS-montører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109