23948sdkhjf

Møbelsnedker må give op – starter møbelbutik

Problemer med klumpfod har udviklet sig til slidgigt, og de smerter, der ulyksaligvis følger med, har fået snedker Casper Jacobsen til at opgive snedkerfirmaet WoodStyle. Det skriver Horsens Folkeblad.

Frem for at sælge hele baduljen har Casper Jacobsen valgt at starte sin egen møbelbutik. Ligesom snedkerfirmaet bliver basen i Hedensted, og navnet bliver også WoodStyle.

- Hvis man har produkterne, skal folk nok komme, så placeringen er langt fra det vigtigste. Tværtimod vil butikker med store facader og dyre huslejer ikke overleve. Af samme grund har jeg heller ikke et fordyrende lager, fordi kunderne gerne venter et par dage ekstra på det helt rigtige - og så er jeg iøvrigt også modstander af det klimasvineri, at skulle transportere møblerne ud til mig, bare for at jeg kan transportere dem videre, siger Casper Jacobsen til Horsens Folkeblad. 

Sortimentet kommer til at omfatte produkter fra Bloomingville, House Doctor og sandsynligvis Nordal. Træmøbler af WoodStyle-mærket er det også planen at sælge, dog vil de blive fremstillet på Fyn.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094