23948sdkhjf

Hobro-firma vinder logistikbyggeri til en kvart milliard

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port. Om et års tid vil 49.300 kvm lager- og logistikbyggeri stå klar. 

Totalentreprisen er gået til DS Flexhal efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning, skriver ADP A/S i en pressemeddelelse. 

Projektet har en samlet entreprisesum på 242 mio. kr. 

Investeringen i det 49.300 kvm store lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters frihøjde bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne i fællesskab står for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port. 

Begge parter kan dermed som både bygherre og investor glæde sig over, at byggeriet nu igangsættes. 

 - Vi mærker en øget efterspørgsel efter lager- og logistikfaciliteter i området, og derfor ser vi frem til, at det markante byggeri på i alt 49.300 kvm nu igangsættes, og at kunderne kan forvente indflytning primo 2021, siger Rune D. Rasmussen, adm. direktør i ADP, i pressemeddelelsen.

Det generiske lager- og logistikbyggeri skal være fleksibelt og kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes fra 2.000 kvm.

DS Flexhal er også totalentreprenør på det 28.385 kvm store lager- og logistikcenter, som opføres i Taulov Dry Port for landbrugsselskabet DLG. Dette projekt nærmer sig sin afslutning, og DLG kan se frem til indflytning i starten af det nye år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094