23948sdkhjf

Jysk entreprenørvirksomhed åbner afdeling på Fyn

Entreprenørvirksomheden CJ A/S i Fredericia udvider med en afdeling i Langeskov som supplement til hovedafdelingen i Fredericia. 

- Vi har i forvejen et stort antal projekter på Fyn, og vores kompetencer efterspørges i langt højere grad, end vi har oplevet tidligere, forklarer Jonathan Smetana, vicedirektør i CJ, i en pressemeddelelsen om åbningen af den fynske afdeling. 

Officielt åbner afdelingen i Langeskov den 1. november, og der er allerede opgaver på vej i ordrebogen. Lige nu regner CJ A/S’ folk på flere boligprojekter og klassiske anlægsopgaver i Kerteminde, Odense, Nyborg og i Kalundborg. 

CJ A/S udfører alle anlægsopgaver samt bolig- og erhvervsbyggerier.

Mere end tre årtiers erfaring
I spidsen for Langeskov- afdelingen står Michael Bøgelund Dalager, som har 35 års erfaring inden for entreprenørbranchen. 

Han har tidligere har arbejdet som projektleder i CJ. Han har også blandt andet været medejer i TC-anlæg, hvor han var med til at opbygge og udvikle virksomheden. I Langeskov bliver hans opgave næsten den samme, nemlig at fastholde og videreudvikle kundegrundlaget på Fyn.

Jonathan Smetana ser ham også som manden, der kan udbygge firmaets aktiviteter og Vestsjælland.

Planen for det fynske er klar
I Langeskov ligger CJs nye lokaler på Agertoften ud til den fynske motorvej. I dagligdagen vil der fra start være tre mand, og man vil arbejde tæt sammen med kollegaerne i Fredericia.

- Indledningsvist kommer vi til at trække på de dygtige folk, som allerede er i Fredericia, men der vil også ansættes lokale medarbejdere, fortæller den nye sektionsleder Michael Bøgelund Dalager. 

Positive udsigter CJ A/S mener, at der ligger et fornuftigt vækstpotentiale i forhold til at udbygge markedet på Fyn. 

- Vi har udarbejdet en realistisk 3-årig forretningsplan, hvor fokus er på at opbygge en solid, selvkørende organisation, der kan varetage størstedelen af opgaverne på Fyn, og mavefornemmelsen omkring hele projektet er rigtigt god, siger Michael Bøgelund Dalager.

Læs mere om: CJ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078