23948sdkhjf

Varmt opkøb: Isoleringsfirma køber kollega

Efter seks måneders købsproces er den endelige underskrift sat på en købsaftale mellem Nytech Isolering og Unitech Isoleringsteknik: Nytech Isolering køber alle aktier i Unitech Isoleringsteknik.
Glæden er stor hos begge parter efter, at ledelsen i de to virksomheder fredag kunne offentliggøre, at Nytech Isolering har købt Unitech Isoleringsteknik. Det betyder nemlig både flere muskler, fastholdelse af arbejdspladser og fremtidssikring af begge virksomheder.

– Vi har i løbet af det seneste år gennemført en succesfuld turn-around af Nytech Isolering og har valgt at fortætte udviklingen med købet af Unitech Isoleringsteknik. Med købet styrker vi vores geografiske dækning og muligheden for at byde ind på større og mere komplekse projekter i både ind- og udland, siger adm. direktør for Nytech Isolering Carsten Mols Poulsen og fortsætter:

– Der er blevet taget urolig godt imod nyheden i begge virksomheder, for Nytech Isolering og Unitech Isoleringsteknik er et rigtig godt match. Vi ligner hinanden på en række områder som for eksempel størrelse, omsætning, antal medarbejdere og år i markedet. Vores kompetencer supplerer hinanden godt, og måske endnu vigtigere deler vi et stærkt ønske om udvikling, siger adm. direktør for Nytech Isolering Carsten Mols Poulsen.

Tidligere ejere fortsætter
Esbjerg-virksomheden Nytech Isolering, der er specialiseret i teknisk isolering indenfor industri, marinesektoren og erhvervsbyggeri, har gennem længere tid været på udkig efter interessante opkøbsmuligheder. Tidligere på året faldt valget på den solide Hobro-virksomhed Unitech Isoleringsteknik, der er specialiseret i alle former for isolering til industrien, og som i år kan fejre 25-års jubilæum.

– Det er jo noget af en jubilæumsgave at få, at vi med salget af Unitech Isoleringsteknik til Nytech Isolering kan sikre, at vi også er en stærk spiller på markedet i de kommende 25 år. Alle medarbejdere og dermed også jeg selv og de to andre tidligere ejere, fortsætter i virksomheden.

Vi glæder os til det nye kapitel, for det giver os helt nye muligheder at blive en del af noget større, og samtidig sikrer vi, at Unitech Isoleringsteknik også fremover er et godt sted at arbejde med en flad struktur og et afslappet forhold imellem ledelse og ansatte, siger René Christiansen, der sammen med kompagnonerne Michael Rasmussen og Ole Sørensen hidtil har ejet Unitech Isoleringsteknik.
Tilsammen har Nytech Isolering og Unitech Isoleringsteknik ca. 60 medarbejdere. Også fremover vil virksomhederne blive drevet på adresserne i Esbjerg og Hobro med opgaver i både ind- og udland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109