23948sdkhjf

Opkøb: El:Con runder 850 ansatte

Installations- og servicevirksomheden El:Con overtager el-installationsforretningen Espenheins Eftf. A/S i Slagelse. 

Det oplyser El:Con i en pressemeddelelse. 

Opkøbet er en del af selskabets vækststrategi, og det skal være med til at sikre en udvidelse af de el-tekniske servicekompetencer og en forstærket lokal tilstedeværelse. På Sjælland sker netop det med dette seneste opkøb i rækken. 

- Det er en ejerledet virksomhed, der er yderst veldrevet, og som næsten udelukkende har fokus på service, som er et vigtigt fokusområde for os i området, siger Palle Egelund Jensen, regionsdirektør i El:Con, i pressemeddelelsen.

Espenheins Eftf. beskæftiger sig primært med traditionelt el-installationsarbejde, sikring samt tele/data til industrien, offentlige virksomheder samt boligforeninger.

Efter opkøbet forbliver den nuværende ejer af Espenheins Eftf., Lars Rasmussen, som daglig leder af forretningen og de godt 30 medarbejdere. 

Espenheins Eftf. fortsætter indtil videre uændret den daglige forretningsdrift i nuværende navn.

Og så var der 850....

Med flere opkøb de seneste år har El:Con nu rundet 850 medarbejdere på landsplan, ligesom virksomheden har sikret en større geografisk dækning og tilføjet specialistkompetencer til forretningen.

Omkring halvdelen af omsætningen kommer fra servicekontrakter med drift og vedligehold af el og teknik i bygninger og anlæg eller af infrastruktur. Tanken er, at flere lokationer skal gøre virksomheden mere attraktiv over for landsdækkende kunder.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172