23948sdkhjf

Byggecenterkæde sender 1.700 håndværkere til fodbold i parken

62 STARK butikker sender 1.700 håndværkere til Parken for at heppe Danmark til sejr mod Gibraltar
I aften spiller Danmark en afgørende kvalifikationskamp mod miniputten Gibraltar. Som ny partner for DBU sørger STARK for feststemt opbakning ved at sende 1.712 håndværkere fra alle egne landet til den vigtige kamp i Parken.

Den 30. september i år kunne STARK Danmark offentliggøre et nyt partnerskab med DBU. Ved pressemødet hos STARK på Frederiksberg lagde marketingchef Mads Aagaard ikke skjul på, at partnerskabet skal komme kædens mange fodboldglade kunder til gode. Små 14 dage efter havde STARK de første kunder med i Parken til den vitale 1-0-sejr over Schweiz.

Nu mobiliserer kæden igen opbakning fra hele landet, når 62 STARK butikker sender i alt 1.712 fodboldglade håndværkere i bus og bil mod Parken fredag aften. De mange kunder får følgeskab af STARK medarbejdere fra butikkerne.

Fodbold er fantastisk at samles om
- Vi kender vores kunder godt og ved, at mange af dem går rigtigt meget op i klub- og landsholdsfodbold. Det er også grunden til, at vi blev partner med DBU.
Fodbold er fantastisk at samles om, og derfor er vi utroligt glade for, at vi kan give alle landets STARK butikker mulighed for at invitere deres kunder med i Parken til en festlig fredag aften, der forhåbentligt giver dansk sejr og måske endda målfest, siger Mads Aagaard, marketingchef i STARK.

STARK har i alt 66 butikker i Danmark, og 62 af dem har altså lagt billet ind på pladser i Parken til fredagens opgør mod Gibraltar.

- Nogle butikker sender en lille hyggelig flok på ti af sted, mens andre sender flere busfulde. Det glæder mig meget, at vi kan bidrage til opbakningen af landsholdet med fans fra hele landet. Jeg er sikker på, at alle kunder og medarbejdere får en god tur i Parken og en sjov aften sammen, siger Mads Aagaard og udtrykker glæde over at stå bag Herrelandsholdet.

- Som partner har vi en ambition om at støtte landsholdet på mange forskellige måder. En af dem er selvfølgelig ved at være talstærkt til stede på lægterne og vise, vi står bag dem på samme måde, som vi står bag landets håndværkere. At sende 1700 kampklare kunder i Parken for at støtte landets bedste fodboldhåndværkere er i mine øjne en optimal udnyttelse af partnerskabet, fremhæver Mads Aagaard.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141