23948sdkhjf

Byggemarkedskæde opruster med ny regionsdirektør

Der er skiftedag på posten som regionsdirektør for Stark Sjælland. Den nytiltrådte direktør er Jan Bo Petersen, der kommer fra en stilling som salgsdirektør for Carl F Sanistål og har mere end 12 års erfaring fra byggebranchen med sig i værktøjskassen. Nu får han ansvaret for byggemarkedskædens fortsatte vækst og stærke position på Sjælland.

Jan Bo Petersen kender det sjællandske marked godt fra en række forskellige salgslederjobs for blandt ander Hilti. Samme sted blev 49-årige Petersen i 2011 udlejningsansvarlig for hele det Nordeuropæiske marked med kontor i Manchester. Det er derfor en markant profil, som skal sikre, at Stark bliver det foretrukne valg for endnu flere sjællandske kunder i fremtiden.

– Min vigtigste opgave bliver at styrke Starks position på Sjælland ved at skabe merværdi til fordel for vores kunders forretning. Vi skal være førende inden for bæredygtighed, teknologi og tilpassede løsninger, så vi fortsætter med at være konkurrencedygtige i et konkurrencepræget marked, siger Jan Bo Petersen.

Hader at tabe
Som tidligere topcykelrytter og OL-medaljevinder er Jan Bo Petersen drevet af at skabe resultater. Næste mål bliver at accelerere Starks vækst på det sjællandske marked.

– Det bliver en spændende udfordring at skulle styrke Starks vækst og position på markedet. Jeg har en stærk vindermentalitet og hader at tabe til konkurrenterne. Men det driver mig også hele tiden at kunne udvikle sig. Det gælder både i forhold til kunder, kollegaer og forretningen som helhed. Jeg glæder mig til at tage fat og møde det stærke hold af medarbejdere, der hver dag knokler for at give kunderne branchens bedste vejledning og service, siger Jan Bo Petersen.

Jan Bo Petersen er formelt tiltrådt den 1. november og erstatter Jens Havsholm, der træder ind i en ny rolle i Stark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109