23948sdkhjf

Nyt koncept til håndværkere: Prøv arbejdstøj og fodboldmaskine

STARK Glostrup knopskyder med 800 kvm. stor forretning med arbejdstøj
Stor efterspørgsel på arbejdstøj har fået STARK Glostrup til at knopskyde. Den 21. november slår STARK dørene op for en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere. Med sine 800 kvadratmeter bliver forretningen den største af sin slags i Nordeuropa, og ambitionerne er tilsvarende store, lyder det fra byggecenterkæden.

Faguddannet personale står klar til at klæde håndværkerne på fra top til tå med arbejdstøj.
- Vi forventer at sætte helt nye standarder for branchen for workwear i Danmark og resten af Norden. Vores ambition er ikke bare at give kunderne et større udvalg med produkter fra de bedste leverandører. Vi vil også være på forkant med den nyeste udvikling, så vores kunder altid har de bedste hjælpemidler til rådighed. Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko ikke ligegyldig, siger Morten Bøgel Rønnow, kategorichef i STARK.

Oplevelsescenter og skræddersyede løsninger
I den nye Workwear Megastore vil kunderne ikke kun blive mødt af et større produktudvalg. Ifølge Morten Bøgel Rønnow skal forretningen være et oplevelsescenter, hvor kunderne får lidt mere med hjem end et par arbejdsbukser eller nye arbejdssko.

- Vores ambition er at give vores kunder oplevelser med hjem. Vi indretter blandt andet et område, hvor kunderne ved hjælp af en digital platform kan få skræddersyede løsninger, så pasform og funktionalitet er i top, fortæller Morten Bøgel Rønnow.

I september indgik STARK og DBU et nyt partnerskab, og derfor vil et fodboldunivers også blive en del af forretningen.
- Vi har dedikeret et område til Herrelandsholdet i fodbold, hvor man kan købe landholdstrøjer og prøve kræfter med en fodboldmaskine, der måler ens skudstyrke. Der vil desuden være præmier på højkant. Vi ved, at mange af kunderne hos STARK er fans af landsholdet, så det er helt oplagt at gøre besøget hos os til en sjov og anderledes oplevelse, siger Morten Bøgel Rønnow.

På åbningsdagen vil det også være muligt at teste skudstyrken på hastighedsmåleren, vinde flotte præmier og en professionel fodboldjonglør lægger vejen forbi forretningen og giver en opvisning. Åbningen vil desuden blive fejret med hotdogs, sodavand fra Carlsberg og kaffe.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093