23948sdkhjf

Tænk grønt og få sorte tal på bundlinjen, mester!

Det er de færreste som ikke har hørt om den grønne omstilling. Om de politiske mål for reduktion af udledning af drivhusgasser - både nationalt og globalt. Og om "klimatosserne", som i stigende grad sætter dagsordenen.

Faktisk fylder den grønne omstilling så meget, at mange virksomheder i bygge- og anlægsbranchen for længst har set de muligheder, som det grønne fokus giver for at styrke bundlinjen. Og mulighederne for at lave forretning bliver større og større i takt med, at især staten og kommunerne stiller "grønne" krav til håndværkere, entreprenører og leverandører.

Især byggeriets producenter og leverandører er rigtig godt med i forhold til at kunne levere bæredygtige og certificerede produkter, som opfylder både de krav der stilles i dag og et pænt stykke ud i fremtiden.

Brancheforeningen Danske Byggecentre har således i tæt samarbejde med byggematerialeproducenterne taget flere gode initiativer som gør det muligt for professionelle at vælge bæredygtige materialer til enhver opgave.

For byggeriet er den grønne omstilling en fantastisk mulighed for at fjerne fokus fra den enøjede konkurrence på prisen. Forbrugerne vil gerne betale lidt ekstra for at få bygget bæredygtigt.

Så populært sagt gælder det fremover ikke kun om at kunne stable mursten, men om at kunne stable de rigtige mursten.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11