23948sdkhjf

Lokal trælast køber konkurrentens ejendom

Esbjergensiske Steff-Byg, der sælger byggematerialer til byens private og professionelle, har gennem årene ekspanderet kraftigt. Nu har man sikret sig plads til yderligere vækst med køb af naboejendommen, som huser konkurrenten Silvan. Det skriver JydskeVestkysten.

Den familieejede lokale trælast pønser dog ikke på en overtagelse af Silvan lige med det første, forsikrer ejer Johan Steffensen.

– Det er jo på ingen måde, fordi vi vil smide Silvan på gaden. Det handler mere om, at vi har foretaget en strategisk investering for det tilfælde, at vi engang skulle udvide forretningen, forklarer han til avisen.

Mens Silvan er ejet af den tyske kapitalfond Aurelius, gælder det samme ikke for byggekædens ejendomme. De blev i november 2018 solgt af britiske Ferguson til Pears Global Real Estate, som den formuende britiske Pears-familie står bag, og som altså valgte at frasælge ejendommen i Esbjerg.  Det skyldes ifølge René Neesgaard, direktør og partner i erhvervsmæglerforretningen Colliers, som har stået for salget, at Esbjerg lå lidt for sig selv i forhold til de andre ejendomme.

Hverken René Neesgaard eller Steff-Byg har ønsket at oplyse den nøjagtige pris for ejendommen, men ifølge Steff-Byg er der tale om et mindre tocifret millionbeløb.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079