23948sdkhjf

Underentreprenører: Stor-entreprenør skylder os penge

En række underentreprenører til G.V.L Entreprise retter skarp kritik af entreprenørfirmaet fra Farum. Det sker i et opslag på det sociale medie LinkedIn.

Det skriver Licitationen-Byggeriets-Dagblad, som har talt med nogle af de mange  som har kommenteret det opslag på LinkedIn, som Philip Rytter fra Dansk Totalentreprise står bag og hvor han skriver, at G.V.L. Entreprise skylder hans firma 3.9 mio. kr.

Licitationen-Byggeriets Dagblad har talt med flere, som mener at have penge til gode for opgaver, de har udført for G.V.L. Entreprise. Det gælder blandet andet installlationsvirksomheden Verdo, Kvalifuge ApS og SmartGuard.

Kritikken går især på manglende betaling og en oplevelse af, at G.V.L arbejder systematisk med at tilbageholde penge. Og flere fremhæver, at de er gået videre med deres krav mod virksomheden.

.Hos G.V.L afviser ejer og adm. direktør Allan Pagh Hansen beskyldningerne fra underentreprenørerne.

- Man får selvfølgelig penge for det arbejde, man har udført. Hverken mere eller mindre, fortsætter han og afviser desuden, at G.V.L skulle tænke i at trække sager i voldgiften og i langdrag, så underentreprenører opgiver deres forehavende. 

- Det ville være hjernedødt, for det er pivhamrende dyrt for alle parter. Det er ikke noget, man spekulerer i. Det er det sidste middel, når to parter ikke kan blive enige, siger han til Licitationen-Byggeriets Dagblad..

Læs også: Underentreprenører i tvist med G.V.L. (kræver abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagbald)

Læs også: Direktør afviser kritik fra underentreprenører (kræver abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagblad)

.Du kan tegne abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagblad her

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063