23948sdkhjf

Opdatering: Lettere at finde tolerancerne, mester!

Med støtte fra GI har Dansk Byggeri opdateret hjemmesiden www.tolerancer.dk
Dansk Byggeri har netop frigivet en ny og væsentlig forbedret udgave af www.tolerancer.dk . Ifølge chefkonsulent hos Dansk Byggeri Torben Hessing-Olsen, som har det redaktionelle ansvar for www.tolerancer.dk er der lagt vægt på, at det skal være nemt for folk på byggepladsen at få adgang til tolerancerne, når de skal bruge dem. Den nye version af tolerancer.dk er derfor udviklet med primærfokus på brug på mobileenheder (mobiltelefoner og tablets).

- Men der er selvfølgelig også lavet en udgave til computeren, som kan bruges i forbindelse med tilbudsgivning og planlægning af opgaverne. Det er vigtigt for Dansk Byggeri, at vores medlemsvirksomheder rådgivere og bygherre får en så let tilgang som muligt til tolerancer.dk og at hjemmesiden bliver et aktivt værktøj i hverdagen, forklarer Torben Hessing-Olsen

Beskrivelse af kontrolmetoder
Den nye toleranceside blev frigivet den 4. november, og er allerede besøgt af små 4.000 brugere. En af dem er Morten K. Mathiasen, Afdelings- & Kvalitetschef hos virksomheden Byggesagkyndig.nu.
- Som syns- og skønsmand i bygge- og anlægsbranchen, er det vigtigt at have nem adgang til normer, tolerancer og standarder. Det tilbyder den nye udgave af www.tolerancer.dk til fulde. Vi har længe lænet os op ad toleranceangivelserne fra tolerancer.dk, helt tilbage fra “Hvor går grænsen”-bøgerne.

Men, nu er tolerancerne blevet endnu nemme at finde på den nye side med klart forbedret søgemuligheder. Der er ydermere gode beskrivelser af kontrolmetoderne, som både er illustreret med letforståelige figurer og sågar en fin lille film for flere af dem. Og dem skal vi have nogle flere af. Filmene viser tingene tydeligt og klart.

Jeg vil klart anbefale at bruge www.tolerancer.dk , og det gør jeg også som Afdelings- og Kvalitetschef hos Byggesagkyndig.nu, hvor vi alle dagligt bruger informationerne, siger Morten K. Mathiasen.
Lige nu består www.tolerancer.dk af fagene Træ, Mur, Beton og Maler, men det er planen at hjemmesiden løbende udvides til at omfatte flere nye fag.

På charmeoffensiv
For at give www.tolerancer.dk endnu mere værdi i bygge- og anlægsbranchen planlægger Dansk Byggeri en charmeoffensiv hos de tekniske skoler og dem, som uddanner fremtidens håndværkere.
- Hvis de nyeste skud på stammen i form af vores lærlinge får den vane at bruge www.tolerancer.dk , hvis de er i tvivl om hvad de skal leverer, så kan vi komme mange potentielle fejl i forkøbet siger Torben Hessing-Olsen.

Du kan selvfølgelig tage tolerancer.dk i brug allerede i dag. Hvis du er interesseret i at få mere information og tale med Torben Hessing-Olsen kan du lægge også lægge vejen forbi Dansk Byggeri T-messe 2020 . Tidende har ordnet det sådan at du kan få et par gratis billetter ved at skrive til klaust@mestertidende.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.401