23948sdkhjf

Tre dage med fest: Grossist åbner flagskibsbutik

Håndværkere i Nordsjælland har fået en ny, stor butik at handle i, når der er brug for værktøj, arbejdstøj, vvs- og el-materiel. Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Hillerød er nemlig flyttet til en ny, central adresse i byen og er samtidig blevet opgraderet med et helt nyt look og koncept.

- Det er Lemvigh-Müllers første flagskibsbutik, men det er først og fremmest kundernes butik, for det nye koncept er udviklet i dialog med de el- og vvs-installatører, der handler hos os. Ved at involvere kunderne, kan vi skabe landets bedste håndværkerbutikker - og endnu større kundeloyalitet, siger Peter von der Hude, salgsdirektør for Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.

Håndværkere kræver effektiv handel
Håndværkerkundernes ønsker til butikken har været styrende for både beliggenhed og indretning:

- Effektivitet er et nøgleord for håndværkere – det skal være hurtigt at få de varer, der er brug for. Derfor har vi i indretningen arbejdet med at skabe en visuelt overskuelig butik, hvor det er nemt at navigere rundt ved hjælp af produktbilleder på bagvæggene og farvekoder på varereolerne. Det er også nemt at komme til og fra butikken, som ligger ved en hovedfærdselsåre i Hillerød, forklarer Peter von der Hude.

Selvom effektivitet er vigtigt, vil håndværkerkunderne omvendt også gerne have mulighed for at fordybe sig. Den nye butik er derfor indrettet med inspirationsområder til vareudstillinger, der giver en ekstra oplevelse. Der er kaffebar, hvor man kan netværke, og som en helt ny service er der et stort mødelokale, som butikkens kunder frit kan låne.

- Vi har fundet formlen på fremtidens håndværkerbutik, og planen er, at vi stille og roligt ruller konceptet ud i vores øvrige håndværkerbutikker i forbindelse med nyåbninger og renoveringer, eventuelt med lokale tilpasninger, siger Peter von der Hude.

Gearet til byggeboom
Jens Waarst-Rasmussen, der er chef for butikken i Hillerød, har store forventninger til den nye flagskibsbutik, fordi den ikke bare er skabt med udgangspunkt i håndværkerkundernes ønsker, men også behovet i Hillerød, der oplever et byggeboom med bl.a. nyt sygehus og to nye bydele:

- Der er gang i byggeriet, så der er efterspørgsel på materialer, og det kan vi godt mærke. Derfor har vi udvidet sortimentet i den nye butik med 3.000 varenumre, så der nu er mere end 11.000 varenumre indenfor el, vvs og værktøj på hylderne. Herudover har vi udvidet åbningstiden med en time dagligt og er klar fra kl. 6 om morgenen, siger Jens Waarst-Rasmussen.

Han fortæller, at det også er muligt at bestille ekspreslevering af alle butikkens varenumre og få varerne leveret indenfor en time for 99 kr. i hele Nordsjælland. Butikkens kunder kommer dels fra Hillerød, dels de omkringliggende kommuner Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Helsingør.

Lemvigh-Müller på burgermenuen
Grillbaren Tøffes, der ligger ved siden af den nye flagskibsbutik, har valgt at opkalde en burger efter sin nye nabo. ”Lemvigh-Müller-burgeren” er, ligesom butikken, blevet til i dialog med håndværkere, som har stemt om ingredienserne. Det er endt med en solid sag med dobbelt op på både bøf, bacon, ost og bernaisecreme.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest i tre dage fra 3.-5. december.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078