23948sdkhjf

Jobskifte: Dyhm retur til Hardie

James Hardie Denmark, der leverer fibergips- og fibercementprodukter til den danske byggebranche, styrker i starten af det nye år sit team med ansættelsen af den tekniske rådgiver Søren Dyhm, 61. Helt ny er han dog ikke. Han har nemlig allerede over ti års erfaring fra fermacell med i bagagen.

Søren Dyhm startede som konsulent i det daværende fermacell Scandinavia i 2006. De efterfølgende ti år varetog han forskellige stillinger i virksomheden med produktsalg som omdrejningspunkt. I 2017 afprøvede han nye græsgange som projektchef ved Admincom, hvor hans hovedfokus var byggeprojektet Lille Nyhavn ved Skanderborg Sø. Nu retter han endnu en gang opmærksomheden mod sin tidligere arbejdsplads:

- Da jeg startede i fermacell, var vi ikke mere end en god håndfuld ansatte. Man kan godt sige, at jeg i al beskedenhed har været med til at bygge fermacell op til det, det er i dag. Jeg har gennem tiden haft med mange facetter af virksomheden at gøre, og mit indgående kendskab til både virksomhed og produkter er en klar fordel i min nye stilling. Ikke kun i forhold til rådgivning af kunder, men også internt som en hjælpende hånd. Det bliver rigtig godt at vende retur, fortæller Søren Dyhm.

Retur til både fibergips og fibercement
Der er dog en virksomhed af en lidt anden kaliber, Søren Dyhm vender tilbage til. I 2018 blev fermacell Scandinavia nemlig opkøbt af James Hardie Group, som er international markedsleder indenfor byggematerialer af fibercement. Som følge heraf skiftede fermacell Scandinavia navn til James Hardie Denmark – men har bibeholdt det velkendte fermacell-brand:

- Der er sket store ændringer hos os, og det er en noget anderledes virksomhed, Søren vender tilbage til. På produktniveau har vi nu både James Hardie- og fermacell-brandet, fortæller teknisk chef, Claus Møller, og fortsætter:

- Vi er meget glade for, at Søren vender tilbage til virksomheden. Selvom der er kommet et helt nyt brand til, ser vi det som en stor fordel, at Søren allerede har et solidt kendskab til flere af vores produkter. Det gør, at han kan tilbyde kyndig rådgivning allerede fra dag ét, fremhæver James Hardie Denmarks tekniske chef, Claus Møller.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.187