23948sdkhjf

Sex-chikane: Mestre vil lokke byggelederen i fælden

Følg med i byggeriets eneste online julekalender: Jul i skurvognen
- Ville din svend være med, spørger mester, da han møder gulvmanden Gerhardt der ligger på knæ og måler fugtigheden i betonen.

- Ja. Hun er med på ideen, siger Gerhardt. Hun går nede i den anden ende af bygningen, så vi kan lige gå derned og få en snak med hende, siger gulvmanden Gerhardt.

- Hej Maria, siger mester, da de når ned i den anden ende af bygningen. Maria er gulvlægger og hun har indvilget i at være med til at give byggeleder Esben en lærestreg.

Det er Gerhardt gulvlægger der har udtænkt planen, som går ud på, at få krammet på byggelederen Esben ved at rette mistanke mod ham for sex-chikane over for Maria.

- Den skal jeg nok fikse. Han har ikke gjort mig noget og har hverken flirtet eller gramset. Men jeg skal nok fikse det, siger Maria og stille sig i model-positur med himmelvendte øjne og lader tungen tage en tur rundt om læberne.

Mester har det slet ikke godt med, at Maria skal lokke byggelederen på glatis. Slet ikke.
- Tror du ikke vi skal lade være med at lade Maria være lokkedue. Det er sgu ikke i orden. Hverken i forhold til Maria eller til byggelederen Esben, siger mester til Gerhardt gulvlægger.

- Jamen. Hvis vi skal have skovlen under ham, så han får en lærestreg og holder op med at være på nakken af os, så bliver vi nødt til at gøre noget, snerrer Gerhardt gulvmand.

Læs første afsnit af Jul i Skurvognen her
Læs andet afsnit her
Læs tredje afsnit her
Læs fjerde afsnit her
Læs femte afsnit her
Læs sjette afsnit her
Læs syvende afsnit her
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125