23948sdkhjf

Give Steel leverer igen stål til nyt stadion på Færøerne

Mens alle venter på, at EM kommer til Danmark, har Give Steel travlt med at komme til Færøerne. For tredje gang leverer virksomheden nemlig stålkonstruktion til Færøernes nationale stadium Torsvøllur i Torshavn.

Stadionet Torsvøllur er oprindeligt bygget i 2000 og konstruktionen fra Give Steel består af opsvejste tribunespær, der er en klassisk tribunekonstruktion til denne type stadion.

- Færøerne er næsten blevet som et hjemmemarked for os. Det er tredje gang vi leverer til Torsvøllur Stadion, og vi har gode erfaringer deroppe. Udover stadion har vi også de seneste år leveret en del stålkonstruktioner til industrien, fortæller Teil Bechmann, der er salgsdirektør i Give Steel, i en pressemeddelelse.

Flere opgraderinger
Stadionen Torsvøllur har de seneste år været igennem flere opgraderinger, der har løftet den til internationalt niveau.

Man kan derfor nu i Torshavn spille mod store fodboldnationer, for eksempel Spanien, som Færøerne mødte i sommeren 2019. Aktuelt er der også for nylig spillet EM kvalifikationskampe i Torshavn, hvor Færøerne slog Malta 1-0 i oktober måned.

Give Steel har de seneste år fået mere fat i markederne i Nordeuropa, hvorfor virksomheden i 2019 skiftede navn fra Give Stålspær til Give Steel. brahe

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.167