23948sdkhjf

Landinspektør ansætter ny direktør

Mickael Holgersson er ny adm. direktør i LE34 i Sverige

47-årige Mickael Holgersson er blevet ny adm. direktør for den svenske del af landinspektørfirmaet LE34. Han kommer fra stillingen som affärsområdeschef og overtager pladsen efter Per Nord, som går på pension.

Mickael Holgersson er ingeniør og har arbejdet i bygge- og anlægsbranchen gennem hele sin karriere. Som dykker og konsulent har han blandt andet arbejdet med tilsyn og kontrol af konstruktioner under vand samt havopmåling. Umiddelbart inden han kom til LE34, arbejdede han som infrastrukturchef og havde ansvaret for at udvikle Ystad Havn med to nye færgelejer.

Læs også: Nyt om navne i byggeriet


- Da jeg kom til som affärsområdeschef, var det for at skabe de rette betingelser for vækst i LE34 i Sverige. I takt med virksomhedens positive udvikling er rollen som adm. direktør et naturligt næste skridt for mig, siger Mickael Holgersson i en pressemeddelelse.

- I de kommende år skal vi udvide virksomheden væsentligt i Sverige, og der er ingen tvivl om, at Mickael er den helt rigtige til at stå i spidsen for den opgave. Han har allerede vist sit værd i forbindelse med udviklingen af LE34 i Sverige frem til nu, og vi er rigtig glade for, at han har takket ja til udfordringen, siger Kenneth Norre, administrerende direktør hos hele LE34.

Potentiale i Østsverige
På baggrund af byudviklingen i områderne omkring Stockholm, Göteborg og Malmø, har Mickael Holgersson i samarbejde med ejerkredsen udarbejdet en forretningsplan for virksomhedens ekspansion:

- Vi arbejder med en organisk vækstplan, hvor vi har tilknyttet nøglepersoner inden for byggebranchen i Malmø og Göteborg, der sikrer, at vi får del i de mange store anlægsprojekter i de to regioner, siger han.

Udover Skåne og Göte-borgregionen fokuseres der i høj grad på det østlige Mellemsverige. Her er en ny afdeling på tegnebrættet, og frem mod 2020 forventer virksomheden at tage del i mange store infrastrukturprojekter.

Læs mere om: LE34
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11