23948sdkhjf

Advokat-snak med gulvlæggeren

Følg med i byggeriets eneste online julekalender: Jul i skurvognen
Byggelederen Esben har kaldt Gerhardt gulvlægger og Maria til møde i hovedentreprenørens skurvogn. Der er som sædvanligt en tung lugt af våde arbejdshandsker og sur, kold kaffe. Men i dag lugter der også af dyr mandeparfume.

Det er den unge advokat, Adam der med sin mandeparfume bløder lidt op på den velkendt lugt i skurvognen. Ikke, at lugten bliver ret meget bedre af den grund. Og der er som sædvanligt koldt i hovedentreprenørens skurvogn. Så lugten klistrer ligesom til den kolde luft i skurvognen.

Adam præsenterer sig for Gerhardt gulvlægger og Maria og giver med et nik byggeleder Esben signal til at gå i gang:

- Ser du Gerhardt. Jeg har fået firmaets advokat til lige at komme forbi og overvære denne samtale.
Det drejer sig selvfølgelig om dine sex-chikane beskyldninger, siger byggeleder Esben og lader blikket glide fra Gerhardt til Maria, som slår blikket ned og rødmer skamfuldt. De brune øjne blive blanke og hun forsøger at holde gråden tilbage.

- I kommer begge til at skrive under på, at I trække alle beskyldninger tilbage. Jeg har faktisk mest af alt lyst til at sparke jeg begge to på porten og anklage jer for falsk anklage. Men jeg har ikke noget at udsætte på jeres arbejde. Jeg går efter bolden og ikke efter manden. Det håber jeg, at I forstå, siger byggeleder Esben.

Både Maria og Gerhardt gulvlægger skriver under på det dokument, som advokaten Adam hiver op af sin mappe. Maria får med lav stemme fremstammet et ”undskyld” og Gerhard gulvlægger forsøger at lægge ansigtet i tilforladelige og forsonende folder. Det lykkes ikke helt, men ender med en forlegen grimasse.

Læs første afsnit af Jul i Skurvognen her
Læs andet afsnit her
Læs tredje afsnit her
Læs fjerde afsnit her
Læs femte afsnit her
Læs sjette afsnit her
Læs syvende afsnit her
Læs ottende afsnit her
Læs niende afsnit her
Læs tiende afsnit her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094