23948sdkhjf

Mester angrebet ved julefrokosten

Følg med i byggeriets eneste online julekalender: Jul i skurvognen
- Hej vaskebjørn, siger Morten maler, da mester møder op i skurvognen. Mester har to blå øjne og en næse, som er omtrent dobbelt så stor som normalt. Han har fået en på hovedet ved julefrokosten forleden. Julefrokosten blev holdt i den lokale idrætshal, hvor også andre firmaer holdt julefrokost.

De andre svende griner og driller mester:
- Du er da alt for gammel til at komme i slagsmål. Du skal da i hvert fald huske, at du næste gang skal have paraderne oppe. Og i en rigtig slåskamp er der da to der slår og ikke bare én, driller svendene.

- Ja, og så var det byggelederen Esben der var kampleder – og som blev din redningsmand, griner svendene.

Slaget mod mesters næse blev leveret af rocker Rasmus. Han er en lokal bisse og kendt for at være både hårdtslående og svær at styre.

- De siger, at rocker Rasmus var sendt i byen for at give byggelederen Esben en på snuden. Men, at han tog fejl og at det i stedet for blev dig der fik øretæven, siger Morten maler.

- Ja, og du havde nok også fået et par øretæver mere hvis ikke byggeleder Esben havde grebet ind og fået lagt rocker Rasmus i en effektiv benlås. Rocker Rasmus skreg af smerte og bad om nåde, fortæller Morten maler med et anerkendende nik. Han dyrker selv lidt kampsport i fritiden og konstaterer, at byggeleder Esben har teknikken i orden.
De andre svende udtrykker også respekt for byggeleder Esbens konsekvente indgriben.

- Du kommer sgu til at sige tak til ham, siger tømrer Jens med et smil, mens maler Morten kigger væk og er ved at bryde sammen af grin.

Læs første afsnit af Jul i Skurvognen her
Læs andet afsnit her
Læs tredje afsnit her
Læs fjerde afsnit her
Læs femte afsnit her
Læs sjette afsnit her
Læs syvende afsnit her
Læs ottende afsnit her
Læs niende afsnit her
Læs tiende afsnit her
Læs 11. afsnit her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094